Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 13.8.
Večeras nas na malim ekranima čekaju nove epizode omiljenih serija te nekoliko filmskih klasika

TV Preporuke dana - Petak 13.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13.8.

SERIJE

Novak, RTL2 u 20:50h
Nolan se uspije obraniti od napadača bacivši ga kroz prozor nakon čega zove pojačanje. U međuvremenu, Tim, Angela i Talia pronađu Isabel, koja je ranjena u glavu. Nolan i dalje laže Westu u vezi svog intimnog odnosa s Lucy. Ujedno je primoran ostati u uredu dok se istraga o napadu na njega ne završi. Tim, Lucy, Jackson, Angela i Talia odlazi pronaći dilera droge Vancea, koji je pucao u Isabel te je ostavio da umre. Kada ga pronađu dođe do obračuna u kojem Lucy pomogne poroditi Vanceovu djevojku.

Katarina Velika, HRT 3 u 21h
U dvorcu se održava sjajna zabava s plesom. Pojavljuje se Ana Petrovna, oboljela od velikih boginja. Srećom, nitko drugi nije zaražen, ali Anina je sudbina neizvjesna. Grof Panjin zapada još dublje u kockarski porok. Katarinin mlađi sin dolazi u dvorac, ali je razočara. Pavel i Aleksej postaju prijatelji.

U plamenu, Nova TV u 21h
Nakon što je došla do dokaza koji pokazuje da je Kenana iz sigurnog skrovišta odvukao Iskender, Ruja dokaz donese u policiju i podnese prijavu protiv Iskendera za ubojstvo. Kada Čiček sazna da Iskander završio u zatvoru zbog Kenanova ubojstva, odluči pronaći način da dođe do njega i obrani ga. Zejnep sazna za jednu Omerovu gestu koja je veoma razveseli. Sada kada su se Džemre i Guneš preselile u novu kuću, Ozan im pomogne s uređenjem, a u dogovoru s Guneš za Džemre je pripremio i iznenađenje.

FILMOVI

Hollywoodski murjaci, HRT 1 u 20:10h
Iskusni detektiv Joe Gavilan (Harrison Ford) uspješan je u svom poslu, ali privatni život mu se raspada. Njegova mladog partnera K.C. Caldena (Josh Hartnett) više zanima honorarni posao učitelja joge i buduća karijera glumca nego ubojstvo koje istražuju...

Daleko od očiju, RTL u 21:50h
Detektivka Karen Sisco (J. Lopez) slučajno se našla u blizini jednog floridskog zatvora u isto vrijeme kad je zatvorenik Jack Foley (G. Clooney) bježao iz njega. Prije nego što se snašla, Jack i njegov partner Buddy (V. Rhames) su je razoružali i strpali u prtljažnik auta. Pridružio joj se i Jack kako ga policija ne bi opazila. Umjesto ratobornog raspoloženja među njima se razvije razmjerno prijateljska konverzacija, pa čak i simpatija. Ali čim uhvati priliku, Karen im pobjegne. Jack na slobodi nema namjeru mirovati. U zatvoru je doznao da jedan zatvorenik u kući u Detroitu skriva dijamante vrijedne 5 milijuna dolara, pa se s Buddyjem uputi po njih. Karen, profesionalno i emocionalno zainteresirana za Jacka, zna za njihove planove i prati ih u stopu.

Uhvatite maloga, HRT 1 u 22:38h
Novi zadatak koji Chili Palmer (John Travolta), utjerivač dugova za mafiju, dobiva zvuči kao pravi izazov. Naime, posao ga vodi u Hollywood, gdje se došao obračunati s poznatim producentom niskobudžetnih horor filmova Harryjem Zimmom (Gene Hackman). Iako je Chili spreman od njega izvući novac milom ili silom, shvati kako Harry i nije tako loš čovjek, a posebno ga fascinira njegova lijepa djevojka Karen (Rene Russo). Blještavilo Hollywooda Chilija potpuno zaslijepi te se on odluči iskušati u filmskoj industriji. Njegov prvi zadatak je uvjeriti egocentričnu i umišljenu zvijezdu Martina Weira (Danny DeVito) da prihvati ulogu u Harryjevom novom filmu, koji već svi vide kao dobar materijal u utrci za Oskara. Tako se od utjerivača dugova Chili pretvori u filmskog agenta koji ubrzo shvati da svijet sedme umjetnosti i nije toliko različit od iskvarenog svijeta mafije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala