Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 7.8.
Još jedna subota s puno odličnih filmova: omiljena animirana avantura, krimi komedija Guya Ritchieja i DCEU blockbuster

TV Preporuke dana – Subota 7.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 7. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

(N)ippon, HTV 2 u 21 sat
Preglede rezultata, sažetke najvažnijih natjecanja, analizu uspjeha ili neuspjeha pogledajte u ovoj posebnoj emisiji.

Rivijera, HTV 2 u 22:15 sati
Svanuo je dan izbora. Victoru je to posljednja prilika da uvjeri građane da glasuju za njega. Dario i Cesar su kraj glasačkih kutija, a Georgina i Gabriel uvjeravaju Julianu da surađuje s odvjetnikom, ali bez uspjeha.

FILMOVI

Paklena kuhinja, Doma TV u 19:55 sati
Kuhar Adam Jones imao je sve - i sve je izgubio. Rock zvijezda s dvije Michelinove zvjezdice, lošim navikama i reputacijom bivšeg enfant terrible pariške ugostiteljske scene svaki bi put sve učinio - drugačije. Jedino do čega mu je ikad bilo stalo bilo je uzbuđenje stvaranja eksplozije okusa.

Vaiana: Potraga za mitskim otokom, RTL u 20 sati
Iz Disneyjevih studija za animaciju stiže Vaiana, poletni kompjuterski animirani film o pustolovnoj tinejdžerici koja otplovi na opasnu misiju kako bi spasila svoj narod. Tijekom svojeg putovanja, Vaiana sreće nekoć moćnog poluboga Mauija, koji je vodi u njezinoj misiji da postane vrhunska navigatorica. Oni zajedno plove preko oceana u zahtjevnoj pustolovini punoj akcije.

Voda za slonove, HTV 1 u 20:10 sati
Jacob je kao mladić nakon pogibije roditelja napustio veterinarski studij i pridružio se cirkusu braće Benzni. Cirkus svojim tiranskim metodama vodi August i pokušava spasiti posao u teškim vremenima krize. Njegova žena Marlena je zvijezda predstave. Jacob i Marlena se povežu oko brige za novu cirkusku atrakciju slonicu Rosie, te njihovo prijateljstvo prerasta u ljubav.

Aquaman, Nova TV u 20:15 sati
Još jedna fantastična i akcijom nabijena avantura studija Warner Bros. Aquaman otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod.

New Jack City, RTL 2 u 20:15 sati
Krajem osamdesetih godina u New Yorku se pojavila jedna od najrazornijih droga nazvana crack. Bio je to derivat kokaina. Ambiciozni i beskrupulozni Nino Brown odmah je shvatio da bi se raspačavajući tu drogu mogao obogatiti preko noći. Skupio je desetak zločinaca i bazu svoje operacije smjestio u stambeni blok usred Harlema.

Zdrpi i briši, Doma TV u 21:35 sati
Čuveni kradljivac Franky Four Fingers na proputovanju je kroz London s dijamantom ukradenim u Belgiji. No, isporuku dragog kamena šefu bande Aviju prekida drska pljačka. U međuvremenu, dva boksačka promotora otkrivaju neobičnog, naizgled nepobjedivog borca i nadaju se velikom uspjehu. Kada osvetoljubivi Avi stigne u London otvaraju se paklena vrata i putovi mnoštva sumnjivih tipova željnih brze i lake zarade prepliću se. Slijedi konačna bitka za dijamant!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala