Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Will Smith kao otac Venus i Serene Williams u prvom traileru za King Richard
Biografska sportska drama donosi priču o tome kako su odgojene dvije teniske legende

Will Smith kao otac Venus i Serene Williams u prvom traileru za "King Richard"

Foto: YouTube

Iz Warner Bros.-a dolazi prvi službeni trailer za biografsku dramu King Richard koja govori o obitelji iz koje su stigle velike teniske legende.

Ne osvojite Grand Slam titule do 30. godine bez dobrog početka – to je ukratko opis filma koji će nam otkriti kako su sestre Venus i Serena Williams odgojene i trenirane, a kojima je pomogao njihov otac i trener Richard Williams kojeg glumi Will Smith.

"Jedna od najvećih časti koje imam kao glumac jest slaviti nasljeđe nekoga tko ga još stvara", rekao je Will Smith u opisu videa na svom YouTube kanalu. "Imao sam već takvu priliku kada sam glumio Chrisa Gardnera i Muhammada Alija i to je svaki put bilo ispunjavajuće iskustvo koje se ni sa čime ne može usporediti. Sada vam ponosno predstavljam prvi trailer za King Richard, priču o čovjeku koji je sa svijetom upoznao Venus Williams i Serenu Williams. To je origin story STVARNIH superjunaka!!!"

Saniyya Sidney i Demi Singleton su Venus i Serena koje je otac dovodio na teniske turnire na kojima su tada dominirale bijele djevojke. Unatoč tome što su sve šanse bile protiv njih, Richard ih je uvijek učio da vjeruju u sebe te da "ovaj svijet nikad nije imao poštovanja prema Richardu Williamsu, ali vas će poštovati".

"Hvala Venus, Serena, Isha, Lyndrea, Yetunde, Oracene i Richard što ste nam dopustili da podijelimo vašu priču sa svijetom!", dovršio je Smith.

Film je režirao Reinaldo Marcus Green prema scenariju Zacha Baylina, a u ostalim ulogama su Jon Bernthal, Tony Goldwyn, Dylan McDermott, Aunjanue Ellis, Andy Bean, Kevin Dunn i Craig Tate.

Biografsku sportsku dramu King Richard u kinima očekujemo 19. studenog kad će biti dostupna i na streamingu HBO Max, kao i svi ovogodišnji premijerni naslovi studija Warner Bros.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala