Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odličan start za film Old M. Nighta Shyamalana
"Space Jam 2" i "Snake Eyes" našli su se iza ovog mističnog trilera u kinima u Americi, a kod nas stiže u četvrtak

Odličan start za film "Old" M. Nighta Shyamalana

Foto: YouTube

Mistični triler Ostarjeli (Old) nagrađivanog filmaša M. Nighta Shyamalana privukao je priličan broj gledatelja u kina u Sjevernoj Americi pa je ostvario bolju gledanost od većih naslova kao što su Space Jam: Nova legenda (Space Jam: A New Legacy) i Snake Eyes (Snake Eyes: G.I. Joe Origins).

Novi naslov filmaša koji je zaslužan za Glass, Podvojen, Neslomljivi i Šesto čulo u Sjevernoj Americi protekli je vikend zaradio 16,5 milijuna dolara, dok je Space Jam 2 imao priličan pad od prošlog tjedna (9,5 milijuna dolara), a Snake Eyes za premijerni vikend ostvario je nešto manju zaradu od očekivanog (13,3 milijuna) tako da je triler Ostarjeli lako zasjeo na prvo mjesto. U ostatku svijeta Ostarjeli je zaradio tek 6,5 milijuna dolara (iako još nije startao na većini tržišta) što ukupno znači 20 milijuna dolara diljem svijeta za početak prikazivanja što je pak najslabije ostvarenje Shyamalanovog filma u povijesti, ali s obzirom na skromniji budžet (18 milijuna dolara) to ne bi trebao biti problem.

Ostarjeli (Universal) i Snake Eyes (Paramount) naslovi su koji se mogu pogledati isključivo u kinima, dok je Space Jam 2 dostupan na platformi HBO Max. Snake Eyes će se premjestiti na Paramount+ 45 dana nakon premijere u kinima, dok za Ostarjele moramo čekati klasično kućno izdanje.

Uspjeh mističnog trilera Ostarjeli samo je još jedna potvrda tomu kako u doba pandemije više ne možemo biti sigurni koji će filmski naslov privući gledatelje u kina, niti se možemo pouzdati u stabilnost na box officeu, a u prilog otvaranju kina diljem svijeta ne idu ni nove sorte koronavirusa koje opet prijete zatvaranjem ionako oštećene kino (i ostale) industrije.

Radnja filma prati obitelj na ljetovanju koja po dolasku na prekrasnu plažu shvati da počnu rapidno starjeti pa nemaju izbora, već naći razlog zašto se to događa i mogu li i kako pobjeći s plaže. U filmu gledamo prilično jaku glumačku postavu koju čine Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Ken Leung, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee, Aaron Pierre, Alex Wolff, Embeth Davidtz, Eliza Scanlen, Emun Elliott, Kathleen Chalfant i Thomasin McKenzie.

Film Ostarjeli u hrvatskim kinima moći ćete pogledati od ovog četvrtka, 29. srpnja. Space Jam: Nova legenda kod nas igra od 15. srpnja, a Snake Eyes od 22. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala