Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix objavio video za 6. sezonu Lucifera i datum premijere
Finalna sezona omiljene serije stiže ranije, nego što je itko očekivao - u rujnu

Netflix objavio video za 6. sezonu "Lucifera" i datum premijere

Foto: YouTube

Ovaj vikend na Comic-Con@Home obožavatelji hit serije Lucifer dobili su fantastične vijesti – datum premijere posljednje sezone koja stiže puno ranije od očekivanog!

Predstavljen je kratki video za šestu sezonu u sklopu kojeg saznajemo datum premijere sezone koja će svakako biti drugačija nego ikad prije, ako je suditi po završetku prethodne sezone u kojoj je Lucifer (Tom Ellis) došao na novu... funkciju. Nekadašnja Fox-ova dramska serija već se nekoliko puta opraštala s gledateljima, ali iz Netflixa obećaju kako je ovo zaista posljednji put da se serija vraća na male ekrane i oprašta s gledateljima.

Iako se obožavatelji nadaju kako još uvijek postoji šansa za nastavak serije, glumci su se oprostili sa svojim likovima, među njima i Ellis koji je o snimanju šeste sezone rekao: "Bilo je zbilja čudno. Većinu pete sezone proveli smo misleći kako je to kraj serije tako da sam se s krajem pomirio još tada. Tijekom snimanja te sezone nekako sam to prihvatio i nakon toga sam jednostavno bio sretan zbog bilo kakve nove prilike. Pandemija je također pokvarila dio snimanja tako da je šesta sezona po svemu bila iznenađenje."

"Vratiti se i napraviti šestu sezonu bilo je stvarno katarzično na neki čudan način. Svejedno sam bio jako žalostan kad smo završili, a opet sasvim pomiren s tim jer mislim da smo je završili na pravi način. Osjetio sam da smo ispričali našu priču, što je najvažnije, i odlazim iz ovog s ogromnim iskustvom i s mnogo prijatelja", rekao je još u svinju za TheWrap.

Uz Ellisa glumačku postavu standardno čine Lauren German, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia i Kevin Alejandro.

Šesta, ujedno i posljednja sezona serije Lucifer na Netflix stiže 10. rujna.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala