Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 25.7.
Večeras pogledajte neko od sportskih događanja ili hit filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 25.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

ATP Umag - finale, HTV 2 u 20:20 sati
Sve je počelo finalom dvojice Gorana - Ivaniševića i Prpića. Na listi pobjednika bivši su svjetski igrači br. 1, osvajači Grand slamova, Mastersa, Davis cupa... I 31 godinu poslije u Umagu igraju mlade zvijezde svjetskog tenisa i ostali majstori zemljanih terena.

(N)ippon, HTV 2 u 22:10 sati
Pregled rezultata, sažeci najvažnijih natjecanja, analiza uspjeha ili neuspjeha na OI u Tokiju.

Rivijera, HTV 2 u 23:25 sati
Christos se prvi put kao direktor banke sastane s dioničarima, ali oni ga upozore da će budućnost banke biti sigurna samo ako on da ostavku i time omogući smjenu na vrhu.

FILMOVI

Dvanaest žigosanih, RTL 2 u 20:15 sati
Film koji se smatra jednom od velikih uspješnica redatelja Roberta Aldricha čijem su uspjehu pridonijela i slavna glumačka imena koja se ovdje pojavljuju. U vrijeme kada je snimljen, film su držali izrazito nasilnim, ali je jednako tako bio iznimno popularan. Nominiran je za Oscara u četiri kategorije, a dobio je jednog.

Pogodi tko dolazi na večeru, Nova TV u 20:15 sati
Percy i Marilyn Jones spremaju veliku zabavu za 25. obljetnicu svog vjenčanja, dok njihova kći Theresa dovodi kući svog dečka Simona, kako bi ga njezini roditelji upoznali. Jonesovi, koji su crnci, ne znaju da je dečko njihove kćeri bijelac, jer Theresa im je to tajila, bojeći se njihovih predrasuda.

Mamac, Doma TV u 21:50 sati
Osvajač Oscara za portretiranje legendarnog Raya Charlesa, Jamie Foxx, zvijezda je ove kriminalističke komedije o sitnom prevarantu kojega FBI iskoristi kako bi se dočepao većih zvjerki. Nekada je bio samo lopovčić, a sada je mamac!

Obitelj Miller, Nova TV u 22:20 sati
David je sitni diler koji se ne voli previše isticati. Kada ga napadnu huligani i ukradu mu sav novac i zalihu robe koju prodaje svojoj klijenteli nađe se u nemilosti svojeg dobavljača. Kako bi mu nadoknadio štetu, David je prisiljen prokrijumčariti veliku količinu droge iz Meksika pa nagovori svoje susjede da mu pomognu i glume savršenu obitelj.

Ono, Doma TV u 23 sata
Kada počnu nestajati djeca iz gradića Derryja u Maineu, grupa mladih prijatelja suočiti će sa svojim najvećim strahovima kada privuku pažnju zlog klauna Pennywisea, čija povijest nasilja i ubojstava datira daleko u prošlost.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala