Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljeni novi posteri likova za epski spektakl Dina
Datum premijere konačno je sve bliže

Predstavljeni novi posteri likova za epski spektakl "Dina"

Foto: Twitter

Nakon nekoliko odgoda zbog pandemije koronavirusa datum premijere za spektakl Dina (Dune) sve je bliže, a s njim i pojačani marketing.

Ovih dana Warner Bros. objavio je osam novih postera koji nam pobliže pokazuju glavne likove: Paul Atreides (Timothee Chalamet), Lady Jessica (Rebecca Ferguson), Duke Leto Atreides (Oscar Isaac), Duncan Idaho (Jason Momoa), Gurney Halleck (Josh Brolin), Chani (Zendaya), Stilgar (Javier Bardem) i Baron Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgard).

Obožavatelji će odmah primijetiti kako nedostaju Glossu "Beast" Rabban (Dave Bautista) i Piter de Vries (David Dastmalchian) što je neobično jer su važni za priču, ali možda ih studio čuva za neko kasnije objavljivanje.

Ono što se još može vidjeti na posterima jest posebna estetika filma, tipična za filmaša Denisa Villeneuvea koji potpisuje režiju i scenarij. Podsjetimo, riječ je o još jednoj adaptaciji popularnog romana iz 1965. godine autora Franka Herberta. Radnja je smještena u daleku budućnost i prati Paula Atreidesa koji mora otputovati na najopasniji planet u svemiru kako bi osigurao budućnost obitelji i svog naroda, a nađe se usred velikog sukoba. Ovo je treća adaptacija nakon kultne Dine iz 1984. Davida Lyncha i mini serije iz 2000. koja se prikazivala na Syfy kanalu.

Ukoliko ovaj film ostvari planirani uspjeh moguć je nastavak priče jer je Villenueve već naglasio kako je zainteresiran za snimanje nastavka ili potencijalne prequel serije.

Dina bi nam u kina trebala doći 22. listopada, kad će biti dostupna i na streamingu HBO Max.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala