Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dwayne Johnson proslavio završetak produkcije filma Black Adam
Osim sreće zbog DC filma, najavio je i premijeru akcijske komedije "Jungle Cruise" koja u kina stiže ovaj tjedan

Dwayne Johnson proslavio završetak produkcije filma "Black Adam"

Foto: Depositphotos

Prije nekoliko dana konačno je završena produkcija filma Black Adam na što je glavni glumac Dwayne Johnson posebno ponosan tako da je tome posvetio dirljivu objavu.

"Znao sam još prije nekoliko godina da će prilika da napravim BLACK ADAM biti JEDINSTVENA U ŽIVOTU. Bila je prava čast raditi rame uz rame s više od tisuću briljantnih filmaša, pisaca i članova ekipe kako bismo BLACK ADAMA doveli u život", napisao je.

Dodao je kako je ovo bio psihički i fizički najteži pothvat u cijeloj njegovoj karijeri, ali i da je bilo vrijedno svake sekunde. Johnson je inače aktivan na društvenim mrežama i redovito stavlja fotografije i videe iz obiteljskog života, te treninge koje je odrađivao zbog ove zahtjevne uloge, kao i prehrane koju je morao drastično reducirati.

Spin off fantastične akcijske komedije Shazam! iz 2019. godine i 11. film u DCEU režirao je Jaume Collet-Serra, a uz Johnsona kao glavnog negativca glume Noah Centineo, Aldis Hodge, Sarah Shahi, Quintessa Swindell i Pierce Brosnan. Black Adam u kinima očekujemo 29. srpnja 2022. godine nakon nekoliko odgoda zbog pandemije koronavirusa.

Osim veselja zbog filma Black Adam, Johnson je proslavio skorašnju premijeru akcijske komedije Krstarenje džunglom (Jungle Cruise) koja u kina diljem svijeta stiže sljedeći tjedan. Taj film također je režirao Jaume Collet-Serra, a glumačka partnerica mu je Emily Blunt.

Johnson i Blunt u filmu su Frank i Lily, dvojac koji putuje kroz džunglu Amazone kako bi Lily pronašla drevno stablo s ljekovitim svojstvima koje bi zauvijek moglo promijeniti medicinu. Naravno, dvojac se susreće s mnogo opasnosti i nepredvidivih situacija dok putuju kroz prašumu.

Krstarenje džunglom u hrvatska kina stiže 29. srpnja (dan kasnije u ostatak svijeta), a svjetska premijere bit će u Disneylandu ove subotu, 24. srpnja, za što je na toj lokaciji postavljen poseban zaslon koji možete vidjeti u nastavku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala