Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Snimanje nove sezone Bridgertona opet stopirano zbog korone
Ovo je već drugi put u tjedan dana pa su u Netflixu prilično zabrinuti i zbog drugih projekata

Snimanje nove sezone "Bridgertona" opet stopirano zbog korone

Foto: YouTube

Produkcija druge sezone Netflixove hit serije Bridgerton nikako da ide prema planu.

Snimanje nove sezone prekinuto je drugi put u tjedan dana nakon novog slučaja koronavirusa među ekipom, potvrdili su i iz Netflixa i produkcijske kuće Shondaland, ali nisu dali više detalja o kome se radi, ni je li cijela ekipa stavljena u izolaciju.

Početkom prošlog tjedna zbog pozitivnog testa na koronavirus nakratko je bilo prekinuto snimanje koje se nastavilo u petak, a ovaj drugi prekid dogodio se već u subotu i zasad nije poznato kad će produkcija biti nastavljena. Snimanje se odvija u gradu Bath u Engleskoj. The Hello Magazine navodi kako su u Netflixu prilično zabrinuti i zbog produkcije njihove druge hit serije, Kruna, čije je snimanje također u tijeku.

U drugoj sezoni priča će biti usmjerena na Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey) i njegovu potragu za partnericom, a kao i u romanima Julije Quinn lik Simona Basseta (Regé-Jean Page) više se neće pojavljivati s čime se neki obožavatelji još ne mogu pomiriti.

Prva sezona serije Bridgerton na Netflixu je dostupna od 25. prosinca 2020. kad je oduševila i kritiku i publiku te postala najgledanija serija na tom streamingu s gledanošću od 82 milijuna kućanstava, a nalazila se na prvom mjestu gledanosti u čak 76 zemalja. Netflix je odmah u siječnju odobrio drugu sezonu, a u travnju je tvorac serije Chris Van Dusen najavio kako možemo očekivati i treću i četvrtu sezonu. Zasad nije poznato kad na Netflix stiže druga sezona.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala