Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 17.7.
Subotnja večer donosi velik izbor filmova različitih žanrova i to u udarnom terminu

TV Preporuke dana – Subota 17.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 17. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Luther, HTV 2 u 22:40 sati
Luther se mora suočiti s vlastitim demonima kad osvetnički ubojica krene u pohod kako bi kaznio bivše kriminalce. Istodobno, kampanja koja se u policiji vodi kako bi ga uništili ne poznaje granice.

FILMOVI

Oceanovih 11, Doma TV u 19:55 sati
Plan je dogovoren. Pravila su jasna. Ako sve bude išlo dobro za Dannya Oceana (George Clooney) i njegove prijatelje, isplata je 150 milijuna dolara. Podijeljeno s 11...

Pompeji, HTV 1 u 20:10 sati
Kit Harington (Milo) glumi porobljenog gladijatora koji se bori kako bi došao do Pompeja uoči poznatog masovnog uništenja grada, kada je Vezuv eruptirao te su lava i pepeo uništili cijeli grad kako bi spasio Cassiu (Emily Browning), kćer svog gospodara, jer je ona žena koju voli.

K-9, RTL u 20:15 sati
Ekscentrični policijski detektiv Mike radi u odjelu za narkotike u San Diegu, a trenutačno je zaokupljen raskrinkavanjem narkodilera Lymana. No, gangsterovi ga ljudi pokušaju ubiti pri čemu se Mike spasi u posljednji trenutak. Zatraživši od svog šefa novo vozilo, Mike dobije neočekivanog partnera.

Herkul, Nova TV u 20:15 sati
Temeljen na klasičnom mitu i prepun spektakularnih efekata, Herkul će ispričati priču o najsnažnijem čovjeku-polubogu i zadacima koji su bili stavljeni pred njega.

Izgubljeni u Europi, RTL 2 u 20:15 sati
Pitanje nije mogu li Griswoldi preživjeti Europu, nego može li Europa preživjeti Griswolde, u katastrofičnom pohodu razularene obitelji u urnebesnoj komediji Izgubljeni u Europi, nastavku filma Godišnji odmor snova.

Ant-Man i Wasp, Nova TV u 22:05 sati
Dok Scott Lang balansira između uloge superheroja i uzornog oca, Hope van Dyne i dr. Hank Pym trebaju njegovu pomoć u novoj hitnoj misiji u kojoj zajedno s Wasp otkriva tajne njihove prošlosti.

Greben spašenih, HTV 1 u 22:30 sati
U proljeće 1945. godine - američke vojne snage su se susrele s najvažnijom i najopasnijom borbom na Pacifiku, međutim jedan vojnik se istaknuo kao drugačiji. To je bio Desmond T. Doss koji je odbio nositi oružje i ubijati ljude, te je služio vojsci kao nenaoružani medicinar i spasio živote mnogih bez da je ispalio i jedan metak.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala