Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Emmy 2021: dominacija streaming servisa
Nominacije za najprestižnije televizijske nagrade predvode HBO/HBO Max s njih ukupno 130, slijedi Netflix sa 129

Emmy 2021: dominacija streaming servisa

Foto: YouTube

Emmyjem nagrađeni otac i kćer Ron Cephas Jones (To smo mi) i Jasmine Cephas Jones (#FreeRayshawn) sinoć su objavili nominirane za ovogodišnju nagradu Primetime Emmy.

HBO i HBO Max zajedno su u vodstvu s ukupno 130 nominacija, a slijedi ih Netflix s njih 129. Streaming servis Disney+ ima 71 nominaciju što je napredak od prošle godine kad su se prvi put našli u konkurenciji s 19 nominacija.

Što se tiče samih serija onda najviše nominacija, po 24, imaju Netflixova Kruna i Mandalorian Disney+ streaminga, a slijede ih WandaVision (Marvel/Disney+) s 23 nominacije i Sluškinjina priča (Hulu) s njih 21.

Za najbolju dramsku seriju nominirani su The Boys, Bridgerton, Kruna, Sluškinjina priča, Lovecraftova zemlja, Mandalorian, Pose i To smo mi, a za najbolju humorističnu Pomalo crno, Cobra Kai, Emily in Paris, Hacks, Stjuardesa, The Kominsky Method, Pen15 i Ted Lasso. Za titulu najbolje limitirane serije bore se Mogu te uništiti, Mare iz Easttowna, Damin gambit, The Underground Railroad i WandaVision.

Nominirani za najboljeg glumca u dramskoj seriji: Sterling K. Brown, Jonathan Majors, Josh O’Connor, Regé-Jean Page, Billy Porter i Matthew Rhys.

Nominirane za najbolju glumicu u dramskoj seriji: Uzo Aduba, Olivia Colman, Emma Corrin, Elisabeth Moss, Mj Rodriguez i Jurnee Smollett.

Nominirani za najboljeg glumca u humorističnoj seriji: Anthony Anderson, Michael Douglas, William H. Macy, Jason Sudeikis i Kenan Thompson.

Nominirane za najbolju glumicu u humorističnoj seriji: Aidy Bryant, Kaley Cuoco, Allison Janney, Tracee Ellis Ross i Jean Smart.

Nominirani za najboljeg glumca u limitiranoj seriji ili filmu: Paul Bettany, Hugh Grant, Ewan McGregor, Lin-Manuel Miranda i Leslie Odom Jr.

Nominirane za najbolju glumicu u limitiranoj seriji ili filmu: Michaela Coel, Cynthia Erivo, Elizabeth Olsen, Anya Taylor-Joy i Kate Winslet.

73. po redu dodjela nagrada Primetime Emmy održat će se 19. rujna, a u voditeljskoj ulozi naći će se Cedric the Entertainer. Detaljan popis nominiranih pogledajte na službenoj poveznici, a u nastavku pogledajte snimku streaminga.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala