Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Paris Hilton dobila svoju kulinarsku emisiju na Netflixu
Bogatašica je dobila svoj show iako zapravo niti ne zna kuhati

Paris Hilton dobila svoju kulinarsku emisiju na Netflixu

Foto: Depositphotos

Amaterska kulinarska emisija pratit će bogatu nasljednicu lanaca hotela Hilton kako se pokušava snaći u kuhinji uz pomoć svojih slavnih prijatelja.

Emisija će se nešto razlikovati od tipičnih kulinarskih jer Paris Hilton nije školovana kuharica, štoviše vrlo slabo i zna kuhati, ali zabava je svejedno zagarantirana.

Kulinarska emisija inspirirana je njezinim istoimenim YouTube videom koji je objavila u siječnju 2020. godine kad je radila lazanje kod kuće, a video do danas ima preko 5 milijuna pregleda i možete ga se prisjetiti u nastavku.

U svakoj epizodi Cooking With Paris Hilton će pozvati nekog od svojih prijatelja u kuhinju gdje će se pokušati snaći s novim namirnicama, novim receptima i skupim kuhinjskim uređajima, a gledatelji će vidjeti sve, od kupovine namirnica u trgovini, do posluživanja na stolu.

Cooking With Paris samo je još jedan u nizu projekata za Hilton: početkom godine osnovala je vlastitu produkcijsku kuću Slivington Manor Entertainment te je potpisala ugovor s Warner Bros.-om,a uz to sprema reality o vjenčanju za Peacock prikladno nazvan Paris in Love u kojem ćemo pratiti njezine pripreme za vjenčanje s Carterom Reumom. Hilton mnogi smatraju originalnom influencericom, a prošle godine objavljen je YouTube dokumentarac This Is Paris u kojoj smo je mogli bolje upoznati i vidjeti njezinu stranu koju dotad nismo.

Cooking With Paris na Netflix nam stiže 4. kolovoza sa šest polusatnih epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala