Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Luke Kirby i Elijah Wood u novoj priči o Tedu Bundyju u filmu No Man of God
Biografska kriminalistička drama snimljena je prema istinitim događajima

Luke Kirby i Elijah Wood u novoj priči o Tedu Bundyju u filmu "No Man of God"

Foto: YouTube

RLJE Films predstavili su prvi trailer za svoju istinitu priču No Man of God o jednom od najzloglasnijih ubojica, Tedu Bundyju.

U ovoj verziji glavne uloge imaju Elijah Wood kao FBI agent Bill Hagmaier koji je razgovarao sa zloglasnim ubojicom kojeg glumi Luke Kirby i to u zatvoru nekoliko godina prije nego što je Bundy smaknut.

Već u traileru se naglašava kako je riječ o filmu prema istinitoj priči. Bundy je prije izvršenja smrtne kazne odlučio progovoriti i priznati zločine, ali jedino i isključivo agentu Hagmaieru. Dvojica muškaraca tijekom godina će razviti bizaran i kompleksan odnos, a redateljica navodi kako je htjela pokazati Billovu borbu da pokuša razumjeti što ga čini drugačijim od Teda, do shvaćanja kako zapravo i nisu toliko različiti.

Godine i godine razgovora dovest će do toga da Bill mora prihvatiti kako zaista jesu slični te shvatiti što je to što nas dijeli od toga da svatko od nas postane zao – a to je osobni izbor koji ima svatko od nas.

Bundy je pak prikazan drugačije nego što smo ga imali prije priliku vidjeti te se u traileru vidi kako se ovaj film prilično razlikuje od Netflixove priče o Bundyju Krajnje izopačen, nepojmljivo zao i opak u kojem je Bundyja glumio Zac Efron.

Režiju No Man of God potpisuje Amber Sealey, a scenarij C. Robert Cargill. U ostalim ulogama su Aleksa Palladino, Robert Patrick, W. Earl Brown, Gilbert Owuor, Christian Clemenson, Hugo Armstrong, Will Harris, Emily Berry i Steven Pritchard.

No Man of God u kinima i na video-on-demand stiže 27. kolovoza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala