Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 11.7.
EURO: uz finale u kojem igraju Italija i Engleska pogledajte koje smo filmove izdvojili

TV Preporuke dana – Nedjelja 11.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 11. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP: Italija - Engleska, HTV 2 u 20:50 sati
Finale Europskog nogometnog prvenstva! Europsko nogometno prvenstvo stiglo je do svog vrhunca. Pred nama je veliko finale na kultnom Wembleyju! Vraća li se nogomet kući ili će trofej ipak u ruke Talijana?

Krtica, HTV 1 u 21:05 sati
Dokumentarna serija o dva obična čovjeka koji su se upustili u opasnu desetogodišnju misiju kako bi prodrli u najtajnovitiju i najbrutalniju diktaturu na svijetu - Sjevernu Koreju.

FILMOVI

Bliski odnosi, Doma TV u 19:55 sati
Bliski odnosi priča je o slučajnim susretima, iznenadnim privlačnostima i lagodnim izdajama četvero stranaca.

Kaos u glavi, RTL u 20:15 sati
Otkad je Amy bila mala djevojčica, njezin joj je otac govorio kako je monogamija nerealistična i nepoželjna. Danas, kao odrasla žena i urednica časopisa, ona živi promiskuitetnim životom i uživa u onome što smatra slobodom. No nađe se u neočekivanoj situaciji kada shvati da joj šarmantni i uspješni doktor Aaron Conners počinje osvajati srce!

Spider-Man: Povratak kući, Nova TV u 20:15 sati
Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio s Osvetnicima, Peter se vraća kući u kojoj živi s tetom May, a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark. Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprječavaju misli kako se još uvijek mora dokazati kao pravi superheroj. A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Peter nadao.

Colombiana, Doma TV u 21:45 sati
1992. Colombia. Devetogodišnja Cataleya svjedoči ubojstvu svojih roditelja. Sama jedva uspijeva izbjeći maskr i bježi u Ameriku kod ujaka Emilia, gangstera. Petnaest godina kasnije, za Emilia radi kao ubojica. Cataleya je odlučna provesti svoju osvetu do kraja, makar to značilo gubitak svega do čega joj je stalo.

Kakvi frajeri! 2, RTL u 22:55 sati
Napušten od ljubavi svog života, lijepe Ramade, Topper Harley napušta vojnu službu. Odlazi na Daleki istok gdje se pridružuje redovnicima koji se uzdržavaju popravljajući elektroničke aparate. Istodobno u Washingtonu vlada krizno stanje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala