Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Od producentice Alicije Keys stiže romantična komedija s Christinom Milian
U filmu "Resort to Love" pjevačica dobije angažman na vjenčanju, da bi kasnije shvatila kako je riječ o svadbi njezinog bivšeg

Od producentice Alicije Keys stiže romantična komedija s Christinom Milian

Foto: YouTube

Christina Milian glavna je zvijezda nove Netflixove romantične komedije Resort to Love koja donosi priču o pop pjevačici koja dobije angažman u jednom resortu na vjenčanju.

Erica (Milian) je prije godinu dana imala savršen život i savršenog zaručnika. Kad je on raskinuo zaruke, njezin svijet se srušio. Na putu k oporavku svakako je njezin novi pjevački angažman koji je dobila u luksuznom resortu na Mauricijusu što bi moglo pomoći njezinoj karijeri, a i tome da konačno preboli ljubavni brodolom.

I kad se čini da sve ide na bolje ona saznaje kako je svadba na kojoj će pjevati ona njezinog bivšeg. U sredini se nađe njegov brat Caleb (Sinqua Walls) kojem se Erica sviđa i koji joj želi pomoći u neugodnoj situaciji i usput osvojiti njezino srce.

Film je režirao Steven K. Tsuchida koji je dosad radio na režiji epizoda raznih serija, a scenarij potpisuju Tabi McCartney i Dana Schmalenberg. U ostalim ulogama su Jay Pharoah, Christiani Pitts, Alexander Hodge, Karen Obilom, Tymberlee Hill, Jeryl Prescott Gallien, TJ Power, Sylvaine Strike i Kayne Lee Harrison.

Milian smo već mogli gledati u sličnoj Netflixovoj romantičnoj komediji Falling Inn Love 2019. godine kad je glumila djevojku koja nakon gubitka posla i ljubavnih nedaća odlazi na Novi Zeland preuzeti vlasništvo nad farmom gdje će usput naći muškarca svog života.

Resort to Love na Netflix stiže 29. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala