Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Autoboti i Decepticoni u finalnoj borbi
"War for Cybertron" trilogija stiže svom kraju, a Netflix je objavio i službeni trailer za finalno poglavlje

Autoboti i Decepticoni u finalnoj borbi

Netflix je danas objavio službeni trailer za treće i posljednje poglavlje Transformers: War for Cybertron: Kingdom sagi, koje će svoju premijeru imati na streaming platformi već krajem ovog mjeseca, točnije 29. srpnja.

Prvi dio trilogije Transformers: War for Cybertron: Siege na Netflix je stigao prošlog srpnja i uveo nas u priču o ratu između Autobotova i Decepticona. Događaji koji su razorili planet Cybertrona stigli su do točke pucanja te Optimus Prime i Megatron moraju spasiti svoje ljude i svoj svijet, ali samo pod svojim uvjetima.

Priča se nastavila par mjeseci kasnije u Transformers: War for Cybertron: Earthrise, poglavlju koje prati Autobotovu borbu za spas Cybertrona i na planeti i na Arci. Trailer za novo poglavlje otkriva nam kako ovog puta Autoboti nailaze na neočekivane nove saveznike.

U službenom opisu finalnog poglavlja otkriveno nam je što nas čeka u završnici:

Nakon što su se srušili na Zemlju, Autoboti i Decepticoni su suočeni s dvije suparničke grupe Cybertronijanaca iz budućnosti koju je stvorio upravo njihov sukob, a junaci i zlikovci Beast Wars: Transformers serije po prvi se puta pojavljuju u ovoj sagi. Sada se Autoboti moraju udružiti s Maximalima i suočiti s Decepticonima, koji su se udružili s Predaconima u utrci za pronalazak izgubljenog Allsparka.No Predaconi imaju kontrolu nad Zlatnim diskom, zagonetnim artefaktom koji ima osobnu poveznicu s Megatronom i daje mu neizrecivu prednost nad neprijateljem Optimusom Primeom. Koja će frakcija trijumfirati u konačnoj borbi koja će odlučiti o sudbini Cybertrona?

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala