Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kandidati HTZ-a oduševili na velikom Tonyjevom koncertu
Zoran, Nikolina, Barbara, Bojan i Matej ostvarili su svoj najveći san i zapjevali pred 18.000 ljudi

Kandidati HTZ-a oduševili na velikom Tonyjevom koncertu

PIŠE: Dario Petruševski                      
Foto: RTL

Više od 18 tisuća ljudi naguralo se u zagrebačku Arenu kako bi vidjeli Tonyja Cetinskog koji je dva sata zabavljao publiku i na najbolji mogući način napravio presjek svoje karijere, i više nego bogate hitovima. U osvajanju srca posjetitelja pomogli su mu i kandidati RTL-ovog reality showa "Hrvatska traži zvijezdu", u kojem je Tony predsjednik žirija. Zoranu, Nikolini, Barbari, Bojanu i Mateju bila je to noć za pamćenje, a još su dugo nakon dobro odrađenog nastupa sređivali dojmove.
 
"Ovo je ostvarenje mog sna!", oduševljena je bila Barbara nakon nastupa za kojeg su se pripremali samo dva dana. Naime, bolesna Carla Belovari u zadnji je tren svoju pozivnicu za koncert prepustila Mateju Miličiću, pa je aranžman pjesme "Nek' te zagrli netko sretniji" doživio detaljne promjene na sam dan prvog koncerta. Nesigurnost se na njihovim licima ipak nije vidjela - svoj su posao odradili junački, a na pozornici im se pridružio i nenadani gost.
 
 
Mnogi se još sjećaju kandidata Mile, koji je u jednoj od prvih epizoda spomenutog showa pjevao Tonyjevu pjesmu. Stihovima "Ispod Kašina" osvojio je domaću javnost, pa je publiku u Areni u izvedbu kandidata na videozidu uveo upravo njegov pjevački pokušaj. Nakon što je Tony shvatio da je Mile u prvom redu, pozvao ga je na pozornicu i priredio mu doživljaj života. "Nekako sam se probio do prvog reda, ali nisam ni sanjao da ću završiti gore s njima!", rekao je Mile, vidno uzbuđen nakon svog prvog, a najvjerojatnije i posljednjeg nastupa.
 
Iako je puno iskusniji po pitanju pjevanja pred masama, oduševljenje nije mogao skriti ni vidno iscrpljeni Tony Cetinski. "Ovo je ostvarenje mog sna, bilo je fenomenalno, a publika je najviše zaslužna!", rekao je nakon dvosatnog koncerta koji ga je bez imalo sumnje potvrdio kao jednu od najvećih glazbenih zvijezda na našim prostorima - što god o njemu mislili.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala