Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 3.7.
Osim utakmica ova subota donosi velik izbor nešto starijih filmova

TV Preporuke dana – Subota 3.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP: Češka - Danska, HTV 2 u 17:50 sati

Nogomet, EP: Ukrajina - Engleska, HTV 2 u 20:50 sati

Sretnik, HTV 2 u 23:55 sati
Sve se urotilo protiv Harryja: Blake sad ima obje narukvice i Harry mora smisliti kako će okorjelog neprijatelja poraziti bez svog talismana oko ruke.

FILMOVI

Dobrodošli u džunglu, Doma TV u 19:55 sati
Beck je lovac na blago koji pokušava izravnati račune odlaskom u amazonsku džunglu kako bi nekoga ulovio. Saznaje da njegov plijen nije zlikovac na kojeg su ga upozoravali pa se njih dvojica udruže u potrazi za bogatstvima skrivenima u rudniku u Amazoni.

Metodično ludilo Jerryja Lewisa, HTV 3 u 20:05 sati
Film prati Lewisovu karijeru kronološki: od desetogodišnjeg partnerstva s Deanom Martinom pa sve do Lewisove samostalne scenarističke, producentske, redateljske i glumačke karijere u nizu filmova za kompaniju Paramount.

Šest dana, sedam noći, HTV 1 u 20:10 sati
Robin Monroe uvijek misli na posao i na karijeru i uspješna je urednica njujorškog modnog magazina. Njezin zaručnik Frank Martin iznenadi je avionskim kartama za južnopacifički otočić na kojemu bi trebali provesti bezbrižan odmor. Već na aerodromu dočeka ih neugodno iznenađenje, a to je tek početak problema.

Beethoven, RTL u 20:15 sati
Harvey i Vernon lopovi su koji rade "po narudžbi". Jedne noći provale u prodavaonicu kućnih ljubimaca i ukradu više kaveza sa štenadi. Dok ih voze u kamionetu, dva štenca pobjegnu. Jedan od njih ušulja se u kuću obitelji Newton.

Bez sna, Nova TV u 20:15 sati
Vincent Downs lasvegaški je policajac koji, zahvaljujući korumpiranom kolegi, bude uvečen u mrežu laži i izdaje. Nakon što pljačka koju je prisiljen izvesti pođe po krivu, skupina okrutnih kriminalaca odluči izravnati račune tako što otmu njegovog sina. Vincent sada ima samo jednu noć da pronađe otmičare, spasi sina i pri tom izbjegne pažnju unutarnje kontrole.

Velika gužva u Kineskoj četvrti, RTL u 22 sata
Avanture teško mogu biti veće od Velike gužve u kineskoj četvrti, stvorene pokušajem skupine prijatelja da spriječi ispunjenje davnog proročanstva, u sjajnom filmu Johna Carpentera.

Čuvari galaksije, Nova TV u 23:55 sati
Na rubu svemira, američki pilot Peter Quill postat će metom lovaca na glave nakon što ukrade objekt kojeg želi i nemilosrdni zločinac Ronan. Nastao prema Marvelovom stripu film okuplja brojne superjunake, otpadnike kojima nema ništa draže od avanture i izazova koje ona donosi!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala