Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Taika Waititi i Jemaine Clement rade novu seriju
Urnebesni dvojac iza sebe ostavlja paranormalno i okreće se akcijsko-avanturističkoj komediji

Taika Waititi i Jemaine Clement rade novu seriju

Foto: DepositPhotos

Mozgovi koji stoje iza filma Kad padne mrak i istoimene paranormalne serije ponovno udružuju snage i to u novoj akcijsko-avanturističkoj komediji. Jemaine Clement i Taika Waititi već su započeli raditi na novoj seriji, što je otkrio Clement u nedavnom intervjuu. Waititi je s Clementom također radio i na seriji Novozelanđani u New Yorku, a ovaj novi projekt bi trebao biti odmak od svega što su do sada radili.

Clement je dio svog hollywoodskog uspjeha pripisao upravo Waititiju i suradnji s njim tako da ne iznenađuje da želi što više s njim raditi. U razgovoru je rekao:

"Taika i ja upravo radimo na novoj seriji koju smo tek počeli pisati. Ne mogu vam o njoj puno reći za sad, ali ono što je zabavno i uzbudljivo za mene jest to što sam to oduvijek želio napraviti, sitcom epizode dugog formata. Radi se o akcijsko-avanturističkoj komediji. Bit će drugačije od onog što smo inače radili. Do sada sam napravio tri sitcoma i nadam se da će i ovaj biti smiješan, ali više kao avanturistička serija."

S novim projektom u pripremi rad na serijama Kad padne mrak i Wellington Paranormal, stavljen je na čekanje. Clement nije više ništa otkrivao o seriji osim da je sretan što će ponovno raditi s Waititijem:

"Svakako je puno lakše raditi s ljudima koje znaš jer znaš koje su njihove potrebe. Nedostajao mi je Taika na drugoj sezoni serije Kad padne mrak tako da se sada veselim što ćemo ponovno raditi zajedno."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala