Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Manish Pandey radi dokumentarnu seriju o Bernieju Ecclestoneu
Producent i scenarist dokumentarnog filma "Senna" dobio je dosad neviđen pristup materijalima Formule 1

Manish Pandey radi dokumentarnu seriju o Bernieju Ecclestoneu

Foto: Depositphotos

Život i rad jednog od vodećih ljudi Formule 1 Bernieja Ecclestonea bit će okosnica nove dokumentarne serije nazvane Lucky!

Manish Pandey, scenarist i producent nagrađivanog dokumentarnog filma Senna o brazilskom asu Formule 1 Ayrtonu Senni, dobio je ekskluzivna prava od samog Ecclestonea s kojima ima dosad neviđen pristup desecima tisuća sati arhivskih snimki iz same uprave Formule 1. Tijekom lockdowna odrađivali su se intenzivni intervjui s Ecclestoneom u njegovom domu u Gstaadu gdje je ispričao sve o sebi, od rođenja, poslovnih izazova i uspjeha Formule 1.

"Bernie je imao priliku govoriti o svom životu, ne samo o tome kako je postao jedan od najvećih sportskih magnata svih vremena. U svojih 90 godina proputovao je svijet i upoznao je apsolutno sve poznate ljude, a opet je ostao tako nevjerojatno simpatičan i smiješan. Zbilja je radost po prvi puta u cijelosti ispričati njegovu nevjerojatnu priču", rekao je Pandey.

Ecclestone je dodao kako je ovo prvi put da je ikada nekome vjerovao da će ispričati njegovu priču i priču o Formuli 1: "Manish je jedini pripovjedač i redatelj za kojeg vjerujem da će to prenijeti na ekran. On nije samo odličan pripovjedač, već i veliki obožavatelj jer gleda Formulu 1 otkad je prohodao tako da unaprijed zna o ovom svijetu i ima strast prema tome."

Trenutni izvršni direktor Formule 1 Stefano Domenicali sretan je zbog ove serije: "S pola milijarde obožavatelja diljem svijeta i utrke u 23 zemlje interes i uzbuđenje oko Formule 1 su ogromni i sigurno će se ova serija napeto iščekivati, a gledatelje će odvesti na posebno putovanje u život jednog od najzanimljivijih likova iz sporta."

Dokumentarna serija Lucky! imat će osam epizoda, a očekujemo je tijekom 2022. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala