Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dolores i Monica - nove najbolje prijateljice
Dolores Lambaša u Cannesu je upoznala slavnu Monicu Belucci i doživjela salvu pohvala

Dolores i Monica - "nove najbolje prijateljice"

PIŠE: Dario Petruševski
 
Za šibensku glumicu Dolores Lambašu posjet filmskom festivalu u Cannesu bio je puno više od turističkog izleta - upoznala je Monicu Belucci, jednu od najpoznatijih europskih glumica koja se oduševila izgledom hrvatske kolegice i prorekla joj uspješnu karijeru van granica Lijepe naše. "Monica je vrlo otmjena žena predivna držanja. Prava je dama!", rekla je Dolores koja na azurnoj obali predstavlja film "Vjerujem u anđele" Nikše Sviličića.
 
Monica Belucci i Dolores Lambaša upoznale su se slučajno, ali su razmijenile telefonske brojeve pa bi legendarna seks bomba mogla itekako pomoći Lambaši u probitku na svjetsku filmsku scenu. Upoznala je sudionica showa "Zvijezde pjevaju" i ništa manje slavnog Pedra Almodovara, ali filmsku ponudu nije dobila, no iz Cannesa ne odlazi praznih ruku. Dobila je, naime, dvije ponude, za jedan talijanski i jedan njemački film, a o svemu će, kaže, dobro razmisliti kad se vrati u Hrvatsku.
 
 
"Monica Bellucci i ja upoznale smo se i razmijenile telefonske brojeve pa ćemo se uskoro ponovno vidjeti. Malo smo i porazgovarale, a ona je tijekom razgovora neprestano isticala koliko sam lijepa i karizmatična. Zadnja njena rečenica bila je - Kolegice, ne bojte se, napravit ćete puno u ovom poslu. Iskreno, o tom trenutku sam sanjala godinama", ushićeno prepričava Dolores Lambaša kojoj se navodno smiješi uloga u novoj HTV-ovoj sapunici "Dolina sunca" u kojoj bi trebala zaigrati s Galom Svilan, kćeri Siniše Svilana koja se također "bacila" u glumice.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala