Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova uzbudljiva serija Charlie i pčele koja ubada baš tamo gdje treba!
Pratite svakodnevne izazove ekstremnog pčelarstva s kojima se susreću pustolov Charlie i njegova otkačena pčelarska ekipa

Nova uzbudljiva serija "Charlie i pčele" koja ubada baš tamo gdje treba!

Charlie i pčele nova je osmodijelna serija koju premijerno prikazuje program Viasat Nature u nedjelju, 4. srpnja, u 20:00 sati. Charlie Agar je teksaški pčelar koji spašava afrikanizirane pčele iz teških i opasnih situacija – istovremeno šireći osviještenost o pčelama sa svakim novim ubodom koji dobije.

Charlie je vlasnik i upravitelj tvrtke Charlie Bee Company, koja pruža usluge uklanjanja pčela, sa sjedištem u New Braunfelsu u srcu regije Texas Hill Country. Predstavlja rijetku kombinaciju pustolova, šašavog izumitelja, ljubitelja prirode i potpunog luđaka.

U svakoj jednosatnoj epizodi vidjet ćemo svakodnevne izazove s kojima se susreću Charlie i njegova pčelarska ekipa. Pridružit ćemo im se u izlascima na teren, prožetim jedinstvenim opasnostima, izazovima i smiješnim trenucima. Od penjanja na stabla i usisavanja pčela do piljenja zidova u kućama, nikad ne znaju što će se dogoditi nakon što pronađu nepoželjnu košnicu.

Charlie ima i pomoć svojih pomalo otkačenih prijatelja i iskusnih profesionalnih pčelara. Odnosi među njima i više su nego opušteni, a ekipa je posvećena svojem poslu, pri čemu svaki član posjeduje vlastite vještine, znanja, specifičnosti i, najvažnije, smisao za humor. Svaka će misija gledatelje poučiti i nadahnuti znanjima o prirodi tih krilatih stvorenja, dok će odvažna ekipa stručnjaka za pčele razotkrivati ponašanje kukaca i otkrivati tajni život pčela. Serija će nas upoznati i s njihovom čudesnom anatomijom, ubojitom grupnom agresivnošću te iznenađujućom inteligencijom košnice. Osim toga, usput ćemo se upoznati i s ključnom ulogom pčela za oprašivanje poljoprivrednih kultura i, doista, za naše preživljavanje.

Serija Charlie i pčele prepuna je adrenalina i uzbuđenja! Nemojte propustiti njezinu premijeru ekskluzivno na programu Viasat Nature, 4. srpnja u 20:00 sati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala