Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čeka nas najbolja sezona Amazonove hit serije The Boys
Antony Starr poučio je obožavateljima da će se isplatiti čekanje 3. sezone koja je još uvijek u produkciji i nema definiran datum

Čeka nas najbolja sezona Amazonove hit serije "The Boys"

Foto: YouTube

Prošlo je čak devet mjeseci od finala druge sezone hit serije The Boys i jedva čekamo novu sezonu za koju jedna od glavnih zvijezda tvrdi da biti najbolja dosad!

Produkcija treće sezone je u tijeku u Torontu i zasad nije poznato kad je možemo očekivati na streaming servisu Amazon Prime, ali je Antony Starr izjavio kako nećemo biti razočarani: "Ajme, treća sezone je jedna od najboljih sezona na kojoj sam ja ikada radio za televiziju. Jako sam se zabavio u drugoj sezoni i tad sam mislio da radimo nešto jako cool i još bolje od prve sezone, a treća sezona samo će nastaviti tu odličnu putanju", rekao je za TVLine.

Nova sezona, među ostalim, predstavit će nam Jensena Acklesa kao Soldier Boya, odnosno prvog superjunaka. "To je moja najdraža sezona iz više razloga koje vam ne smijem reći. Uvijek sam jako znatiželjan vidjeti što su scenaristi zakuhali i stvarno je odličan osjećaj što se i pri čitanju scenarija za treću sezonu još uvijek mogu iznenaditi i razveseliti pri svakom okretanju stranice. Obožavatelji će zbilja poludjeti zbog treće sezone", nastavio je uz smijeh. Prvu i drugu sezonu opisao je kao "ispijanje piva", dok će treća biti "Long Island Iced Tea".

Serija The Boys govori o neobičnoj skupini osvetnika koja se odluči osvetiti korumpiranim superjunacima i moćnoj kompaniji koja stoji iza njih. U ulogama osvetnika nalaze se Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Capon i Karen Fukuhara, a pokvarene superjunake iliti članove sedmorke (Seven) uz Starra čine Erin Moriarty, Dominique McElligott, Chace Crawford, Jessie T. Usher i Nathan Mitchell. Seriju je osmislio Eric Kripke za Amazon prema istoimenim stripovima Gartha Ennisa i Daricka Robertsona.

Prva sezona serije The Boys na Amazonu je dostupna od 26. srpnja 2019., a druga sezona izlazila je u nekoliko navrata od rujna 2020. tako da je zadnja epizoda premijerno dostupna od 9. listopada prošle godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala