Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon trailer za Sing 2
Nastavak raspjevanog animiranog filma iz 2016. godine još je glasniji i raspjevaniji

Napokon trailer za "Sing 2"

Universal Pictures i Illumination su otkrili prvi trailer za novo poglavlje u njihovoj hit animiranoj franšizi Sing 2, nastavak omiljenog filma iz 2016. godine. Trailer nam otkriva povratak Bustera Moona (Matthew McConaughey) i Rosite (Reese Witherspoon), kao i dolazak mnogo novih likova.

Novi nam trailer otkriva cijeli niz novih pjesama koje nas čekaju u filmu kao i glavni zaplet filma u kojem je Buster naumio napraviti još već i bolji show u Crystal Tower kazalištu.

Busterove planove mogla bi poremetiti činjenica da je obećao napraviti veliki show i dovesti veliku zvijezdu, Claya Callowaya. Najveći problem je taj što je bivša rock zvijezda potpuno odbacila život pred svjetlima reflektora nakon smrti supruge. Ekipa sada mora uvjeriti Claya da se još jednom vrati na pozornicu u još jednom, neviđenom spektaklu.

Uz McConaugheyja i Witherspoon, svoje glasove u ovoj animiranoj avanturi također posuđuju Scarlett Johansson kao rokerica dikobraz Ash, Taron Egerton kao gorila Johnny, Tori Kelly je sramežljiva slonica Meena, Nick Kroll je provokativna svinja Gunter, Bobby Cannavale vuk mogul Jimmy Crystal, Halsey kao njegova razmažena kći Porsha, a u svom animiranom debiju tu je i Bono, koji će svoj glas posuditi upravo Clayu Callowayu.

Dodatnim novim likovima svoje će glasove dati Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric Andre i Chelsea Peretti. Scenarij i režiju ponovno potpisuje Garth Jennings.

Sing 2 će raspjevati kino dvorane od 22. prosinca ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala