Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 19.6.
Uz odlične filmske naslove možete gledati novu utakmicu na Europskom nogometnom prvenstvu

TV Preporuke dana – Subota 19.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 19. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP: Mađarska - Francuska, HTV 2 u 14:50 sati

Nogomet, EP: Njemačka - Portugal, HTV 2 u 17:50 sati

Nogomet, EP: Španjolska - Poljska, HTV 2 u 20:50 sati

FILMOVI

Sentinel - Agent u bijegu, Doma TV u 19:55 sati
Film je nastao prema istoimenoj noveli bivšeg agenta tajne službe, Geralda Petievicha. Michael Douglas je Pete Garrison, iskusni agent čiji je zadatak zaštita života prve dame. Uskoro otkriva tragove urote koji pokazaju na posao iznutra, no ono što ne zna je da će upravo on završiti kao glavni osumnjičeni.

Sve što želim si ti, HTV 1 u 20:10 sati
John je mladi pripadnik specijalnih postrojbi američke vojske koji 2001. sa službe u Njemačkoj stigne na odmor u rodni Wilmington i tamo se slučajno zaljubi u Savannah. Nakon što se i Savannah zaljubi u njega ona mu prije povratka na fakultet obeća da će mu pisati tijekom slijedećih 12 mjeseci, sve dok opet ne stigne kući i dok se ponovo ne vide. No, ostvarenju njihove ljubavi ispriječit će se mnoštvo nepredviđenih stvari.

Hachiko: Priča o psu, RTL u 20:10 sati
Ova nevjerojatna istinita priča američka je adaptacija japanske priče o lojalnom psu imena Hachiko. Film je režirao priznati švedski redatelj Lasse Hallström, dok se u glavnoj ulozi pojavljuje Richard Gere.

Assassin’s Creed, Nova TV u 20:15 sati
U filmu pratimo Calluma Lyncha, koji putem nove genetske tehnologije dobije sjećanja svojeg pretka Aguilara, koji je živio tijekom 15. stoljeća u Španjolskoj. Nakon otkrića da potječe iz tajnog društva plaćenih ubojica Callum krene uništavati zlu organizaciju Templara koji ugrožavaju današnji svijet.

Kraljevi kvarta, Doma TV u 21:30 sati
U jeku losanđeleskih nereda, detektiv odjela za suzbijanje poroka Tom primi poziv zbog kojeg će otići korak dalje pri hvatanju kriminalaca. Ludlow je policijski veteran koji je svjedočio najgorim zločinima na ulici, no ipak nije bio spreman na šokantnu vijest - njegov partner Washington ubijen je pri obavljanju dužnosti.

X-Men: Prva generacija, RTL u 22 sata
Prije nego li su se mutanti razotkrili svijetu, prije nego su Charles Xavier i Erik Lensherr postali Professor X i Magneto, bili su dva mladića koji tek otkrivaju svoje moći. Nisu bili neprijatelji, već uistinu najbolji prijatelji. Surađivali su zajedno sa ostalim mutantim kako bi zaustavili Armageddon. U tom je procesu između njih nastao veliki jaz, kojim je započeo vječni rat između Magnetovog bratstva i X-Mena Professora X-a.

Ant-Man, Nova TV u 22:20 sati
Marvelov super junak Ant-Man naoružan je genijalnim odijelom s nevjerojatnom sposobnošću da se njegova snaga proporcionalno povećava smanjivanjem do veličine mrava . Scott Lang mora prihvatiti i naći svog unutarnjeg junaka te pomoći svom mentoru, dr. Hank Pymu, u planiranju pljačke koja će spasiti svijet i buduće generacije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala