Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 18.6.
U 18h pogledajte novu utakmicu HRVATSKE na Europskom nogometnom prvenstvu, a iza 20h neki od filmova

TV Preporuke dana – Petak 18.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP: Švedska - Slovačka, HTV 2 u 14:50 sati

Nogomet, EP: HRVATSKA - Češka, HTV 2 u 17:50 sati
Nakon poraza u Londonu od Engleske, Hrvatska ima priliku za nove bodove. U drugom kolu skupine D naše reprezentativce u Glasgowu očekuje utakmica protiv neugodne Češke.

Nogomet, EP: Engleska - Škotska, HTV 2 u 20:50 sati

Ray Donovan, HTV 2 u 23:55 sati
Doznajemo za Abbyne posljednje dane. Ray odlazi u New York zbog eksperimentalnog medicinskog postupka koji im je možda još jedina nada. Abby ostaje sama u L. A.-u i od Terryja i Bridget traži pomoć oko najteže životne odluke.

FILMOVI

Na putu do zvijezda, RTL u 21 sati
Mlada buntovnica Beca dolaskom na fakultet pridružuje se ženskoj vokalnoj skupini The Bellas. Pomalo uštogljene i staromodne pjevačice potpuno će promijeniti svoj stil i uspeti se na ljestvici fakultetskih zvijezda. Čeka ih velika borba s muškim zborom koji je sve samo ne konvencionalan. Kako će se Becca i cure snaći ne propustite pogledati.

Zlato, HTV 1 u 21:05 sati
Tragač za zlatom Kenny Wells, pomalo očajan jer nema rezultata, udružuje se s geologom Michaelom Acostom kako bi pronašli zlato u neistraženoj džungli u Indoneziji.

Starci 2, Nova TV u 23:20 sati
Lenny se preselio sa svojom obitelji natrag u mali gradić gdje su oni i njegovi prijatelji odrasli. Ovaj puta, starci su ti koji će naučiti lekcije od svojih klinaca tijekom jednog dana prepunog ludo zabavnih vratolomnih iznenađenja: posljednjeg dana škole.

Šesti dan, HTV 1u 23:45 sati
Arnold Schwarzenegger glumi obiteljskog čovjeka koji je potajno kloniran i mora se boriti za svoj opstanak te pronaći način kako zaustaviti korporaciju koja ilegalno klonira ljude.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala