Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Započelo snimanje nove sezone serije Dar Mar
Istovremeno kako je prva sezona omiljene domaće serije stigla do kraja je krenula produkcija nove sezone

Započelo snimanje nove sezone serije "Dar Mar"

Dok su gledatelji s nestrpljenjem iščekivali kako će završiti prva sezona popularne humoristične serije Dar Mar, produkcija Nove TV ovih dana započinje sa snimanjem novih nastavaka.

Što će nam donijeti nova sezona, rano je za otkrivati, no ono što je sigurno je da će gledatelji bez sumnje imati priliku nastaviti uživati u zabavnim dogodovštinama naših omiljenih Dizmovčana. Čak 150 epizoda prve sezone, čiju su posljednju epizodu gledatelji imali priliku pogledati ovog četvrtka snimana je na najvećem izgrađenom setu u eksterijeru u prirodnoj veličini. Dvadeset objekata, s pročeljima preko 3000 m2, te tlocrtne kvadrature preko 600m2 čini set ove popularne serije za koju se ispisalo čak 11.400 stranica scenarija.

Dvadeset glavnih glumaca i pedesetak epizodista utjelovilo je osebujne i zabavne karaktere koji su nas svakodnevno uveseljavali, a seriju koju je gledalo gotovo pola milijuna gledatelja svakodnevno, dosegnula je čak 2,4 milijuna ljudi. Zabavne crtice iz života Dizmovčana rado su se pratile i na društvenim mrežama, pa je tako ostvareno 40 milijuna video pregleda na YouTubeu Nove TV, 200 milijuna video pregleda na Facebook profilu Dar Mar, te 4.5 milijuna video pregleda na Instagramu Dar Mara. Iza ove serije stoji produkcija Nove TV koju broji 120 članova produkcije, snimljeno je 7600 minuta, preko 1000 sati utrošeno je samo na uređivanja glumaca kako bi postali omiljeni likovi: Božena, Mile, Željko, Ankica, Baba Beba, Linda, Daliborka, Jure, Milena, Suzana, Jana, Petar, Branko, Zoki, Srećko i brojni drugi.

Finalna epizoda sezone prikazana je 17. lipnja nakon koje smo se na kratko morati oprostiti s omiljenim likovima, no s obzirom na to da je prva klapa nove sezone već pala, gledatelji će opet vrlo brzo imati priliku Dar Mar pratiti u programu Nove TV. U međuvremenu na kratko smo zaustavili vrijeme u Dizmovu, pogledajte ”zamrznuti set” i ekipu ispred i iza kamere u priloženom videu uz omiljenu naslovnu pjesmu serije ”Neće nas zauvik bit”.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala