Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi trailer za Dr. Death otkriva datum izlaska serije
U seriji temeljenoj na istinitoj priči glume Joshua Jackson, Alec Baldwin i Christian Slater

Novi trailer za "Dr. Death" otkriva datum izlaska serije

Peacock je objavio novi trailer za svoju nadolazeću kriminalističku seriju Dr. Death temeljenu na istinitoj priči nakon što je premijeru imala na Tribeca Film Festivalu početkom ovog tjedna. Scenarist i showrunner Patrick Macmanus otkrio je kako će osam epizoda na streaming platformu stići 15. srpnja.

Alec Baldwin i Christian Slater glume dvojicu liječnika iz Dallasa koji su odlučni zaustaviti kolegu, kojeg utjelovljuje Joshua Jackson, nakon što otkriju niz osakaćenih i mrtvih pacijenata koji ostaju nakon njegove rutinske operacije kralježnice.

Serija Dr. Death temelji se na jezivoj istinitoj priči o dr. Christopheru Duntschu, zvijezdi u usponu u medicinskoj zajednici Dallasa. Mladi, karizmatičan i navodno brilijantan, dr. Duntsch je gradio uspješnu neurokiruršku praksu kada se odjednom sve promijenilo. Pacijenti su u njegovu operacionu salu ulazili radi kompleksne, ali rutinske operacije kralježnice, a iz nje izlazili trajno osakaćeni ili mrtvi. Kako su se žrtve gomilale tako su dvojica kolega kirurga (Baldwin i Slater) uz pomoć mlade tužiteljice (AnnaSophia Robb) odlučili zaustaviti ga. Dr. Death istražuje poremećeni um sociopata i nevjerojatnu količinu zanemarivanja u sustavu koji je napravljen kako bi se zaštitili upravo oni najranjiviji.

Sama serija temelji se na istoimenom podcastu koji je donio jezivu priču o doktoru smrti i junacima koji su učinili sve što je u njihovoj moći da ga zaustave i privedu pravdi. Serija posebno u fokus stavlja zdravstveni sustav koji je iznevjerio 33 Duntscheve žrtve.

Nevjerojatnu priču o doktoru iz noćnih mora pratit ćemo od 15. srpnja na Peacock usluzi.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala