Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nekad omiljeni Balki i Larry dobivaju reboot!
HBO Max sprema novu verziju humoristične serije "Potpuni stranci" sa ženskim glavnim ulogama

Nekad omiljeni Balki i Larry dobivaju reboot!

Foto: YouTube

HBO Max odlučio se na još jednu novu verziju nekad omiljene serije, a ovaj put je riječ o Potpunim strancima (Perfect Strangers) koji će u reboot-u biti potpune strankinje.

U glavnim ulogama naći će se Robin Thede i London Hughes kao Deja i Poppy koje sasvim slučajno otkriju da su polusestre kad obje u nasljeđe dobiju jednosobni apartman u Brooklynu. Deja i Poppy sasvim su suprotnog karaktera, ali morat će naučiti živjeti zajedno i prihvatiti jedna drugu.

Robin Thede i London Hughes

Potpuni stranci u originalu su bili Bronson Pinchot i Mark Linn-Baker kao legendarni Balki Bartokomous s fiktivnog otoka Myposa i Larry Appleton iz Chicaga. Nakon što se Larry konačno preselio u svoj prvi stan kako bi se maknuo iz velike obitelji i počeo samostalan život, pojavio se njegov rođak Balki koji namjerava živjeti s njim. Rođaci ne mogu biti različitiji karakterom, ali morali su naučiti živjeti zajedno. Seriju je osmislio Dale McRaven i bila je prilično popularna te je na kraju imala osam sezona sa 150 epizoda na kanalu ABC (prikazivala se od 1986. do 1993. godine).

U novoj seriji Thede (Crna dama izvodi skečeve) uz glavnu ulogu radi na scenariju te je jedna od producentica, a producent originalne serije Robert L. Boyett za novu verziju bit će jedan od izvršnih producenata. Hughes je britanska scenaristica i komičarka, a mogli smo je gledati u emisijama Laughter Shock, To Catch a D-ck i History of Swear Words.

Iz HBO Max-a zasad nisu naveli kad nove Potpune strance možemo očekivati na malim ekranima. U nastavku se možete prisjetiti pjesme uz uvodnu špicu originalne serije.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala