Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon novog datuma premijere i trailera stigao poster za Escape Room 2
Nastavak trilera iz 2019. nosi podnaslov "Tournament of Champions" i u kinima ga očekujemo ovog srpnja

Nakon novog datuma premijere i trailera stigao poster za "Escape Room 2"

Foto: YouTube

Jeste li spremni za novu(e) sobu(e) za bijeg?

Sony je svoj psihološki triler Escape Room: Tournament of Champions, nastavak dobro prihvaćenog Escape Room iz 2019. godine, pomicao već nekoliko puta. Prvi poznati datum bio je 17. travnja 2020. koji je pomaknut na svibanj zbog koronavirusa, pa onda na 1. siječnja 2021., da bi na kraju film bio planiran tek za 7. siječnja 2022. godine. Krajem travnja ove godine Sony je donio konačnu odluku da film gledamo ovog srpnja, a neki dan stigao je službeni poster.

Uz odluku o (još jednom) pomicanju datuma premijere objavljen je i prvi trailer kad smo saznali više o radnji. Nakon što su Zoey (Taylor Russell) i Ben (Logan Miller) jedini preživjeli smrtonosne sobe za bijeg, dvojac je odlučio privesti pravdi sve odgovorne za smrt njihovih kolega iz nemogućih klopki. Na putu u New York kako bi se suočili s tajanstvenom tvrtkom Minos nađu se zarobljeni u još jednoj sobi (odnosno više njih), ali ovaj put kolege su im preživjeli iz dosadašnjih smrtonosnih igara. Ekipa će morati djelovati kao jedno kako bi pokušali savladati još teže zagonetke i izišli živi.

Režiju ponovno potpisuje Adam Robitel, dok su scenarij napisali Will Honley, Oren Uziel, Maria Melnik i Daniel Tuch. U ostalim ulogama su Isabelle Fuhrman, Thomas Cocquerel, Holland Roden, Carlito Olivero i Indya Moore. Prvi Escape Room film snimljen je s budžetom od samo 9 milijuna dolara i zaradio je 155 milijuna dolara, podaci o budžetu za drugi film nisu poznati.

Escape Room: Tournament of Champions u kinima (zasad) očekujemo 16. srpnja. Istog datuma u kinima bi se trebao naći fantastični mjuzikl Cinderella Kay Cannon s Camilom Cabello u naslovnoj ulozi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala