Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sarah Jessica Parker objavila fotku sa snimanja nastavka serije Seks i grad
Cynthia Nixon i Kristin Davis nalaze se na fotografiji s Parker i najavljuju seriju "And Just Like That…"

Sarah Jessica Parker objavila fotku sa snimanja nastavka serije "Seks i grad"

Foto: Instagram

Carrie, Miranda i Charlotte su ponovno na okupu!

Nakon godina i godina šuškanja i želja vraća nam se Seks i grad, a sad imamo i prvu fotografiju sa snimanja koju je s obožavateljima podijelila Sarah Jessica Parker. Na fotografiji se ona nalazi s kolegicama Cynthijom Nixon i Kristin Davis, a sve tri repriziraju svoje kultne uloge: Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes i Charlotte York.

Nova-stara serija vodit će se pod novim naslovom And Just Like That… i pratit će tri omiljena lika kako se snalaze u svojim 50-ima, ali sve bez Kim Catrall koja se, na žalost mnogih obožavatelja, ne vraća u ulozi Samanthe zbog razmirica s Parker.

Limitirana serija imat će 10 epizoda i ovo će biti prvi put od filma Seks i grad 2, koji smo u kinima mogli gledati 2010. godine, da će se ove tri glumice zajedno naći u seriji / na filmu.

Prije ove fotografije s kolegicama Parker je podijelila i fotografije s čitanja scenarija na kojima se mogu vidjeti imena glumaca koje ćemo također opet gledati u seriji (Chris Noth, Willie Garson, Mario Cantone). U seriji očekujemo i Johna Corbetta koji je kao Aidan Shaw bio jedan od važnijih osoba u životu Carrie Bradshaw.

Tvorac originalne serije Seks i grad je Darren Star, a prikazivala se od 1998. do 2004. godine da bi četiri godine kasnije uslijedio film Seks i grad te nakon njega nastavak Seks i grad 2. Godinama se govorilo o trećem filmu ili rebootu serije, ali i o tome kako se Catrall gotovo sigurno neće vratiti što se na kraju ispostavilo točnim.

And Just Like That… stiže na HBO Max, no datum premijere zasad nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala