Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 13.6.
Popodne će obilježiti prvi nastup Hrvatske na Europskom prvenstvu, a večer donosi finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" i pokoji film

TV Preporuke dana – Nedjelja 13.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 13. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP: Engleska - HRVATSKA, HTV 2 u 14:50 sati
Vrijeme je za prvi nastup Hrvatske na Europskom prvenstvu. Protivnik je Engleska, reprezentacija koju su Vatreni pobijedili prije tri godine na putu do svjetskog srebra. Mitski Wembley, Modrić protiv Kanea, Dalić protiv Southgatea - spektakl je zajamčen.

Tvoje lice zvuči poznato All stars, Nova TV u 20:15 sati
Nakon sedam uzbudljivih tjedana ispunjenih glazbeno-scenskim spektaklima, došlo je vrijeme da se natjecatelji suoče u finalu hit showa! Najjači vokalno-glumački talenti u All stars sezoni showa su Saša Lozar, Damir Kedžo, Maja Bajamić i Mario Petreković koji će se u nedjelju boriti za prestižnu titulu kralja ili kraljice transformacije, odnosno pobjednika sedme sezone.

Nogomet, EP: Nizozemska - Ukrajina, HTV 2 u 20:50 sati
Od 11. lipnja do 11. srpnja u 11 različitih gradova održava se Europsko nogometno prvenstvo! Na najvećem ovogodišnjem nogometnom natjecanju 24 reprezentacije bore se za naslov pobjednika.

FILMOVI

Brisač, Doma TV u 19:55 sati
Znanstvenica Lee Cullen (Vanessa L. Williams) domogla se diska s inkriminirajućim podacima za mnoge vladine dužnosnike i FBI agente. Iako je u programu zaštite svjedoka, Lee gotovo pogiba u napadu koji savezna policija nije uspjela spriječiti. Njezina jedina nada za opstanak je savezni šerif John Kruger (Arnold Schwarzenegger).

Na rubu divljine, RTL u 20 sati
Skriveno neprijateljstvo postarijeg milijunaša (Anthony Hopkins) i modnog fotografa (Alec Baldwin), ujedno i ljubavnika njegove žene, razmaše se punom snagom kad se nakon avionske nesreće nađu u očajničkoj borbi za preživljavanje u divljinama Aljaske. Nakon što ih napadne medvjed, oni postaju svjesni ozbiljnosti situacije.

G.I. Jane, Doma TV u 22 sata
Nezadovoljna brojem i položajem žena u američkoj vojsci demokratska senatorica se uspije izboriti za pokušaj uključivanja djevojaka u vojne postrojbe. Njezin izbor padne na mladu poručnicu Jordan O'Neil (Demi Moore) koja pristane biti prva koja će proći izuzetno zahtjevnu tromjesečnu obuku u mornaričkoj bazi Catalano na Floridi.

Wolverine, RTL u 22:15 sati
Smješten nekoliko godina nakon događaja iz film X-Men: Posljednja fronta film nam donosi priču o Wolverinovim avanturama u Japanu. Nakon suočavanja sa svojim psihičkim i fizičkim ograničenjima i unutrašnje borbe sa svojom besmrtnošću, Wolverine će postati snažniji no ikad.

Rat među nevjestama, Nova TV u 22:45 sati
Još kao djevojčice, Liv (Kate Hudson) i Emma (Anne Hathaway) sanjale su o svojim vjenčanjima. Danas, u svojim 20-ima, obje su u potrazi za muškarcima s kojima žele provesti živote. Iako se ceremonije vjenčanja prijateljica razlikuju u puno sitnica obje žele izreći sudbonosno "da" u legendarnom njujorškom Plaza hotelu. Na nesreću, administrativnom greškom njihova vjenčanja su zakazana istog dana.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala