Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen Jean-Claude Van Damme u filmu The Last Mercenary
Uloga u akcijskoj komediji mali je odmak od Van Dammeovih uobičajenih uloga, a na Netflix stiže ovog ljeta

Predstavljen Jean-Claude Van Damme u filmu "The Last Mercenary"

Netflix je objavio prvi službeni trailer za The Last Mercenary, u kojem glavnu ulogu ima Jean-Claude Van Damme, jednako agilan i borben kao i do sada. Uloga u ovoj akcijskoj komediji prva mu je za Netflix i prva nakon 2019. godine.

Scenarist i redatelj filma je David Charhon, a osim Van Dammea u glavnoj ulozi, u filmu glume i Alban Ivanov, Samir Decazza, Archibald Al Mahmoud, Assa Sylla, Djimo, Patrick Timsit, Éric Judor, Nassim Lyes, Miou-Miou te Valérie Kaprisky.

Službeni opis filma otkriva nam glavnu radnju:

Richard Brumère aka La Brume (The Mist), bivši je specijalni agent francuske tajne službe koji je postao plaćenik. On se vraća u akciju kada imunitet koji je prije 25 godina dobio njegov sin Archibald sada više nije aktivan te mafijaška operacija ugrožava Archibaldov život. Kako bi ga spasio, Richard se mora povezati s nekim starim kontaktima, udružiti snage s nizom neodgovorne mladeži i jednim neuobičajenim birokratom - ali najviše od svega mora skupiti hrabrosti kako bi priznao Archibaldu da je on njegov otac.

"The Last Mercenary je nevjerojatno uzbudljiv projekt koji mi dopušta da se primim novog žanra. Uvijek sam bio fan Jean-Paula Belmonda i nadam se da ću naći svoje mjesto u akcijskoj komediji. Charhonov scenarij donosi sve te elemente zajedno na vrlo uspješan način - prediva osjećajna priča, puno akcije i puno humora.", rekao je Van Damme tijekom produkcije filma.

Kako se jedan od najpopularnijih majstora borilačkih vještina snašao u malo opuštenijoj ulozi doznat ćemo 30. srpnja kada film stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala