Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za novu Soderberghovu krimi dramu No Sudden Move
Don Cheadle i Benicio Del Toro predvode odličnu glumačku postavu u filmu o pljački u kojoj sve pođe krivo

Stigao trailer za novu Soderberghovu krimi dramu "No Sudden Move"

Foto: YouTube

Obožavatelji Stevena Soderbergha još od kraja prošle godine jedva čekaju njegov najnoviji projekt koji je okupio velike glumačke face!

Riječ je o kriminalističkoj triler drami No Sudden Move o pljački koja pođe krivo s kojim veliki filmaš Steven Soderbergh surađuje s Edom Solomonom (Mozaik, Majstori iluzije 2) koji je napisao scenarij. Film donosi fantastičnu (i talentiranu) glumačku postavu, a Soderbergh je još u rujnu komentirao koliko je uzbuđen zbog ekipe i odličnog scenarija.

Radnja je smještena u 1955. godinu u Detroit i prati sitne kriminalce koji su angažirani za jednostavnu pljačku naizgled običnog dokumenta. No, ništa ne ide po planu i kad je cijela pljačka upropaštena neće im preostati drugo nego baciti se u potragu za osobom koja ih je angažirala – što neće biti nimalo lako.

Glumačku postavu predvode Don Cheadle i Benicio del Toro, a u ostalim ulogama su ništa manje poznati David Harbour, Jon Hamm, Ray Liotta, Brendan Fraser, Amy Seimetz, Kieran Culkin, Noah Jupe, Julia Fox i Bill Duke, dok se u cameo ulozi pojavljuje Matt Damon.

No Sudden Move drugi je film u trogodišnjem ekskluzivnom ugovoru koji je Soderbergh potpisao sa streaming servisom HBO Max (nakon Samo neka govore), a treći film je KIMI sa Zoë Kravitz i Devinom Ratrayem koji je već snimljen i nalazi se u post-produkciji.

Može li Soderberghova nova krimi drama parirati s njegovim ostalim odličnim filmovima saznat ćemo 1. srpnja kad No Sudden Move stiže na HBO Max, a neki će ga pogledati na Tribeca filmskom festivalu na kojem će svjetsku premijeru imati 18. lipnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala