Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brzi i žestoki 9 lako prešli zaradu od 250 milijuna dolara
Novi film u franšizi tek krajem mjeseca starta u Sjevernoj Americi gdje se očekuje (čitaj: u studiju priželjkuju) veliki uspjeh

"Brzi i žestoki 9" lako prešli zaradu od 250 milijuna dolara

Foto: YouTube

Najnoviji nastavak u Universalovoj oktanskoj franšizi Brzi i žestoki još nije krenuo s prikazivanjem u Sjevernoj Americi, ali već je u ostatku svijeta ostvario odličnu zaradu!

Brzi i žestoki 9 na raznim tržištima igra dva tjedna tijekom kojih je skupio preko 255 milijuna dolara od čega je čak 203 milijuna samo u Kini gdje je službeno postao najjači holivudski film tijekom ove pandemije, skinuvši s trona nedavni hit Godzilla vs. Kong. Na ostalim tržištima prednjači u Južnoj Koreji (17,7 milijuna dolara) te u Rusiji (15,8 milijuna dolara).

Vin Diesel, John Cena, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Charlize Theron, Helen Mirren i Michael Rooker zvijezde su najnovijeg nastavka koji sa sobom nosi i priličan budžet tako da se u Universalu nadaju da će u Sjevernoj Americi 25. lipnja, kad krene s prikazivanjem, također biti veliki hit iako će zbog pandemije teško preći zaradu od 1,2 milijarde dolara koliko je 2017. godine zaradio njegov prethodnik, Brzi i žestoki 8.

U kinima diljem svijeta, pa tako i kod nas, s prikazivanjem je krenuo horor Prizivanja 3: Kriv je Sotona, sedmi film iz franšize Prizivanje, koji je prvi vikend u Sjevernoj Americi s prvog mjesta gledanosti maknuo Mjesto tišine 2 (kod nas se prikazuje od 27. svibnja), ali očekuje se kako će potonji triler već sljedeći vikend vratiti prvo mjesto.

Film Brzi i žestoki 9 u hrvatska kina u redovitu distribuciju stiže 17. lipnja, s tim da će u odabranim kinima od 10. lipnja biti moguće gledati pretpremijeru.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala