Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 6.6.
Na većini kanala (opet) dominiraju izvještaji s lokalnih izbora uz poneki hit film

TV Preporuke dana – Nedjelja 6.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 6. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Prijateljska utakmica: Belgija - Hrvatska, Nova TV u 20 sati

FILMOVI

Pokojni, Doma TV u 19:55 sati
Legendarni Martin Scorsese drži redateljsku palicu ovoga filma o upitnoj lojalnosti i nejasnim identitetima, čija je radnja smještena u južnobostonski kriminalni milje i inspirirana iznimno popularnim hongkonškim filmom iz 2002. godine Infernal Affairs.

Šminkerica sa sela, RTL u 20 sati
Ona ima tajnu prošlost koja uključuje Jakea (Josh Lucas), neotesanog supruga za kojeg se udala u srednjoj školi i koji joj odbija dati razvod. Odlučna da okonča taj brak i sve veze sa svojim starim životom, vraća se u Alabamu. Ali dom joj ipak postaje srcu drag, te se čini kako ono što je mislila da želi zapravo i nije tako.

Slučaj Pelikan, RTL 2 u 20:15 sati
Oskarovci Julia Roberts i Denzel Washington u ovom su političkom trileru odradili vrhunske uloge, pomogavši tako slavnom redatelju Alanu J. Pakuli da bestseler Johna Grishama na veliko platno prenese u punom sjaju

Roman J. Israel, Esq., Doma TV u 22:30 sati
Drama o losanđeleskom kaznenom sudu. Denzel Washington glumi Romana Israela – odlučnog i idealističnog branitelja koji nakon niza burnih događaja dolazi u krizu zbog koje poduzima ekstremne mjere.

Geostorm, Nova TV u 23 sata
Kada katastrofalne klimatske promjene počnu ugrožavati opstanak Zemlje, svjetski vođe se ujedine i odluče stvoriti veliku mrežu satelita oko planeta, koji će kontrolirati klimu i čuvati stanovništvo cijelog svijeta. Nakon uspješnog čuvanja Zemlje dvije godine, nešto krene po zlu. Dvojica braće će morati riješiti kvar prije nego sateliti za kontrolu vremenskih uvjeta stvore oluju epskih razmjera.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala