Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Army of the Dead Zacka Snydera jedan je od najvećih Netflixovih hitova
Nekima je film odličan, drugima katastrofa pa su popularni Screen Junkiesi napravili i prikladni 'iskreni trailer'

"Army of the Dead" Zacka Snydera jedan je od najvećih Netflixovih hitova

Foto: YouTube

Prije malo više od dva tjedna na Netflix je stigao dugo očekivani film o zombi apokalipsi Zacka Snydera koji je možda podijelio gledatelje, ali što se gledanosti tiče je pri samome vrhu!

Army of the Dead od premijere 14. svibnja gledalo je ukupno 72 milijuna kućanstava (taj broj svakodnevno raste) i prema tom trendu na sigurnom je putu da postane Netflixov najpopularniji film. Budući da nam dolazi od redatelja Zacka Snydera koji nas je 2004. godine sve oduševio Zorom živih mrtvaca (njegov redateljski debi), riječ je o možda najočekivanijem filmu godine na toj platformi.

Originalni film prati grupu plaćenika koji će izvesti najopasniju pljačku ikada. Kad Las Vegas postane grad zombija jedna će ekipa prihvatiti posao pljačke kasina u kojem je ostalo 200 milijuna dolara, a da bi pljačka uspjela ekipa će morati biti spremna na sve. No, film je prilično podijelio gledatelje: dok je nekima katastrofa, drugi su oduševljeni kako je Snyder složio priču pa su i popularni Screen Junkiesi na YouTubeu složili tzv. iskreni trailer (Honest Trailer) za film.

Snyder je napisao scenarij sa Shayem Hattenom i Jobyjem Haroldom, a zavidnu glumačku postavu čine Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi i Garret Dillahunt. Ako ste jedni od onih koji se pitaju postoji li mogućnost nastavka, odgovor je da postoji. Snyder je sam rekao kako je nastavak moguć ako će ga obožavatelji htjeti vidjeti te da iako se na Army of the Dead 2 službeno ne radi, on i Hatten već znaju u kojem će smjeru ići.

Nastavak možda nije u planu, ali svijet Army of the Dead se nastavlja s nekoliko prequela na Netflixu: Schweighöfer će ponoviti svoju ulogu Dietera u filmu Army of Thieves čija će radnja biti smještena prije Army of the Dead, u ranim fazama početka epidemije. Hatten je napisao scenarij uz Snydera koji je radio s njim, i sam Schweighöfer će režirati film. U ostalim ulogama će biti Nathalie Emmanuel, Guz Khan, Ruby O. Fee i Stuart Martin, a očekujemo ga do kraja godine.

U razvoju je i animirana serija Army of the Dead: Lost Vegas u kojoj će glavne zvijezde originalnog filma posuditi glasove animiranim likovima, a radnja će također biti smještena u raniju fazu epidemije gdje ćemo saznati cijelu priču Scotta Warda (Bautista), dok će protagonist biti Rose (Joe Manganiello). Christian Slater, Harry Lennix, Anya Chalotra, Vanessa Hudgens, Jena Malone i Ross Butler također će posuditi svoje glasove, a datum premijere još se ne zna.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala