Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kate Winslet rado bi glumila u još jednoj sezoni serije Mare iz Easttowna
Iako se serija navodi kao limitirana, HBO nas još uvijek stigne iznenaditi

Kate Winslet rado bi glumila u još jednoj sezoni serije "Mare iz Easttowna"

Foto: YouTube

Oskarovka Kate Winslet spremna je ponoviti svoju ulogu detektivke Mare Sheehan ako bi došlo do druge sezone serije Mare iz Easttowna.

Prije dva dana prikazana je finalna epizoda prve sezone ove kriminalističke dramske serije koju je HBO Max od samog početka navodio kao limitiranu seriju, ali glavna glumica ne bi imala ništa protiv nastavka serije.

Kate Winslet izvrsno je odigrala Mare Sheehan, detektivku iz gradića u Pennsylvaniji koja je dobila novi slučaj brutalnog ubojstva. Osim toga, Mare ima i tešku životnu situaciju: bori se za skrbništvo za svog unuka nakon što je njezin sin umro, a majka ga želi za sebe, Marin bivši suprug Frank Sheehan (David Denman) se ponovno ženi, i k tome joj teško pada što kćer Siobhan (Angourie Rice) kreće na fakultet.

Iako je uloga bila zahtjevna, Winslet je uživala u snimanju i za TVLine rekla: "Zaista bih rado ponovno glumila Mare. Nedostaje mi, stvarno. Znam da je to čudno, ali imam osjećaj da žalujem za njom. Bila je to divna uloga. ... Ima nešto jako privlačno u njoj, tako je hrabra i draga, a opet briljantna i realna, znate? Jako sam je voljela glumiti."

HBO se zasad nije oglasio s mogućim nastavkom serije, ali to što je navedena kao limitirana ne bi ih trebalo posebno ograničavati: isti slučaj je bio s Malim lažima koje su dobile drugu sezonu, i novija Stjuardesa čiju drugu sezonu očekujemo u trećem kvartalu 2022. godine.

Serija Mare iz Easttowna prikazivala se i kod nas na HBO kanalu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    buffalobill buffalobill @ 2.6.2021. 12:27

    i ja bi volio da se to desi,posto sam gledao kako su izlazile epizode i napisao da se radi o solidnoj seriji,sad nakon odgledane cijele sezone mogu reci da je ovo jako dobrozadnjih par epizoda su vrhunske,potresno,uvjerljivo,preporuka..

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala