Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 29.5.
Uz odlične filmske naslove večeras iznimno pogledajte novu epizodu zabavne emisije "Tvoje lice zvuči poznato"

TV Preporuke dana – Subota 29.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 29. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato All stars, Nova TV u 20:15 sati
Nakon prošlotjedne pobjede u novoj emisiji Mario Roth će nas podsjetiti na veliki hit legendarne skupine Denis&Denis. Josipu Lisac u duetu s kraljem romske glazbe Šabanom Bajramovićem, utjelovit će Mario Petreković. Nakon što je u prošloj emisiji utjelovila Beyonce, ovoga puta Ivana Mišerić utjelovit će mladu španjolsku zvijezdu Rosaliu. Katarinu Baban gledat ćemo kao Maitre Gimsa, Damir Kedžo na jednu večer postat će legendarni Freddie Mercury, Maja Bajamić ima čast utjeloviti kanadskog hitmakera The Weeknda, a u plesne cipele grčkog pjevačkog zavodnika Sakisa Rouvasa uskočit će Dalibor Petko. Saša Lozar u još jednoj ženskoj ulozi i to kao Lepa Brena!

FILMOVI

Šefica, RTL u 20 sati
Michelle Darnell je moćnica koja završava u zatvoru zbog trgovanja informacijama. Nakon izlaska iz zatvora sazna da nikoga nije briga za nju te da je jedina osoba kojoj se može obratiti za pomoć njena bivša asistentica prema kojoj se nije uvijek najljepše odnosila. Budući da je ostala bez svega, Darnell se useljava kod nje te pokuša svoj život dovesti u red.

Bande New Yorka, Doma TV u 20 sati
U velikoj i krvavoj uličnoj bitci, ozloglašeni vođa starosjedilaca ubija vođu bande irskih doseljenika i preuzima prevlast nad ulicama New Yorka. Godine njegove okrutne vladavine obilježila je beskrajna mržnja i prijezir prema svim doseljenicima. Ni ne sluti da će mu život uskoro biti ozbiljno ugrožen dolaskom mladog Amsterdama koji će učiniti sve kako bi osvetio smrt svog oca.

Špijun koji me napucao, HTV 1 u 21:30 sati
Audrey i Morgan, dvije 30-godišnjakinje iz Los Angelesa, nađu se upletene u neočekivanu svjetsku zavjeru kada se Audreyin bivši dečko pojavi u njihovom stanu s opasnim ubojicama za petama. Njih dvije odmah krenu u akciju, bježeći preko Europe sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spas svijeta.

Narod protiv Fritza Bauera, HTV 3 u 21:40 sati
Priča o njemačkom okružnom tužitelju Fritzu Baueru koji otkrije dokaz da se nekadašnji časnik SS-a Adolf Eichmann krije u Argentini te odluči podijeliti ovu informaciju s Mossadom kako bi Eichmanna priveli pred sud.

Razvedi me, zavedi me, RTL u 22 sata
Miles Massey je uspješni odvjetnik koji ima baš sve. Sve se to mijenja kada Miles nailazi na dostojnog protivnika u prekrasnoj Marylin Rexroth. Ona će uskoro biti bivša žena njegovog klijenta, bogatog vlasnika nekretnina. Uz pomoć privatnog detektiva ona drži Rexa u šaci i čini se da će nakon razvoda biti financijski zbrinuta do kraja života, no zahvaljujući Milesovoj sposobnosti ona ostaje bez svega. Ali, Marylin ne voli gubiti i kreće u osvetu.

Shazam!, Nova TV u 22:50 sati
Život 14-godišnjeg Billyja zauvijek se promijeni kada mu drevni čarobnjak da moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njim! Može li letjeti? Ima li rendgenski vid? Može li izbaciti munje iz svojih ruku? Shazam isprobava granice svojih moći, ali morat će brzo ovladati njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontrolira dr. Thaddeus Sivana.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala