Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 28.5.
Večer donosi poneki zanimljivi film

TV Preporuke dana – Petak 28.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Utakmica života, HTV 2 u 20:05 sati
Ovaj zanimljivi TV koncept okupit će 30 nogometaša u dobi od 18 do 25 godina, koji će dva tjedna intenzivno trenirati u kampu pod budnim okom nogometne legende Aljoše Asanovića i njegova stručnog stožera.

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 23:10 sati
U predizbornoj kampanji 1970. rastu rasne napetosti u gradu. U jednom indijskom restoranu dogodi se tragedija, a odanost obitelji nađe se na kušnji.

FILMOVI

Planet majmuna: Rat, RTL u 21:15 sati
Na kraju filma Planet majmuna: Revolucija Caesar se spremao za nadolazeći eksplozivni sukob s čovječanstvom, zabrinut za budućnost svojih majmuna. Prošlo je dvije godine i Caesarovi majmuni su u opasnosti. Povukli su se u šumu gdje se bore protiv ljudske vojske kojom upravlja bezobzirni pukovnik McCullough. Trpe velike gubitke, a Caesar osjeća bol kod svake smrti.

Red letenja, HTV 1 u 21:30 sati
Avijatičarska inženjerka Kyle Pratt u velikoj je tuzi zbog smrti voljenog supruga u Berlinu. S njihovom šestogodišnjom kćerkicom Julijom i suprugovim lijesom Kyle se ukrca na let za New York, kako bi tamo sahranila najmilijeg. Tijekom leta ona zaspi, a kad se probudi shvati da Julije nema. Uzbuni posadu, pretraže avion i ne nađu djevojčicu. Štoviše, ispostavi se da Julije nema na listi putnika.

Tako to ide, Nova TV u 23:30 sati
Egoističnog, antipatičnog i samoživog prodavača nekretnina jednoga dana sin s kojim godinama nije bio u kontaktu zamoli da mu pričuva kćer dok je on na putu. Ova naizgled obična molba ne bi zvučala čudno da je stari čangrizavac znao da uopće ima unuku!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala