Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lena Headey i Karen Gillan kao majka i kći plaćene ubojice
Trailer za film "Gunpowder Milkshake" najavljuje akcijski film u stilu "Johna Wicka"

Lena Headey i Karen Gillan kao majka i kći plaćene ubojice

Napokon je stigao službeni trailer za film Gunpowder Milkshake, koji nam donosi tri generacije plaćenih ubojica ujedinjene u eksplozivnoj noći. Lena Headey i Karen Gillan dvojac su majka i kći plaćene ubojice, a trailer nam otkriva akciju u stilu Johna Wicka.

Trailer nas upoznaje s glavnom premisom priče, koja počinje kada Sam (Gillan) dobije novi zadatak te odlazi u knjižnicu, koja je ujedno i operativni centar za žene plaćene ubojice, kako bi nabavila oružje za novu misiju.

Službeni sinopsis otkriva nam detalje priče:

Sam je imala samo 12 godina kada ju je njena majka Scarlet (Headey), elitna plaćena ubojica, morala napustiti. Sam je odgojila Tvrtka (The Firm), nemilosrdni kriminalni sindikat za koji je njena majka radila. Sada, 15 godina kasnije, Sam je krenula majčinim stopama te postala neustrašiva plaćena ubojica. No kada visokorizični posao pođe po krivu, Sam mora odabrati hoće li služiti Tvrtki ili spasiti život nevine 8-godišnje djevojčice Emily (Chloe Coleman). S metom na leđima Sam ima samo jednu šansu za preživljavanje: udružiti se sa svojom majkom i njenim ubojitim suradnicama, Knjižničarkama. Tri generacije žena mora naučiti kako vjerovati jedna drugoj te se suprotstaviti Tvrtki i njihovoj vojsci te zagorčati život onima koji prijete oduzeti im sve što imaju.

Trailer nam također otkriva tri Knjižničarke, koje utjelovljuju Angela Bassett, Carla Gugino i Michelle Yeoh, a također imamo prilike vidjeti i Paula Giamattija u ulozi Nathana, koji se nalazi na čelu Tvrtke.

Redateljsku palicu filma drži Navot Papushado, a scenarij potpisuje zajedno s Ehudom Lavskim. Film Gunpowder Milkshake bi na Netflix i u kina diljem svijeta trebao stići 14. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala