Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Omiljena ekipa pljačkaša vraća se ovog rujna!
Hit serija "La casa de papel" iliti "Kuća od papira" na Netflix stiže u dva dijela

Omiljena ekipa pljačkaša vraća se ovog rujna!

Foto: YouTube

Pljačka se približava kraju, a sad znamo i kada!

Obožavateljima je poznato da će treća sezona iliti peti dio Netflixove najpopularnije ne-engleske serije La Casa de Papel / Money Heist / Kuća od papira biti posljednja, a jučer je konačno objavljen datum njezine premijere. Točnije dva datuma jer kao i dosad stiže u dva dijela i to u rujnu i prosincu.

"Kad smo usred pandemije počeli pisati peti dio shvatili smo da moramo promijeniti ono što svi očekuju od nas u novoj sezoni pa smo iskoristili sve što smo mogli da napravimo fenomenalno finale prvog dijela. Odlučili smo raditi u smjeru vrlo agresivnog žanra i popularnu bandu staviti na sam rub. U drugom dijelu fokus će biti na likovima i njihovim emocijama. Bit će to sentimentalno putovanje koje će nas dodatno povezati s likovima prije njihovog odlaska", rekao je tvorac serije Álex Pina.

Uz teaser trailer Netflix je objavio i neke detalje oko radnje. Banda je u Banci već više od četiri dana, spasili su Lisbon, ali Profesora je pronašla Sierra i on (naizgled) nema nikakav plan. Sve kreće nizbrdo jer je pozvana i vojska pa im ne preostaje ništa drugo, nego još opasnija taktika tako da će najveća pljačka postati rat.

U novoj sezoni vraća se omiljena ekipa španjolskih superzvijezda tako da su tu Úrsula Coberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Rodrigo de la Serna, Najwa Nimri i José Manuel Poga. Među novim licima su Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, 30 Coins) i Patrick Criado (La gran familia española, Vivir sin permiso).

Prvi dio petog dijela (iliti treća sezona) serije Kuća od papira na Netflixu će biti dostupan od 3. rujna, a drugi dio tri mjeseca kasnije, 3. prosinca. Svaki dio imat će po pet epizoda, odnosno ukupno 10.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala