Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kevin Spacey ponovno na filmu
Glumac je optužen za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje pa je malo tko mislio da će se vratiti filmu i/ili televiziji

Kevin Spacey ponovno na filmu

Foto: Depositphotos

Unatoč tome što ima nekoliko desetaka optužbi za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje, poznati glumac Kevin Spacey pokušava svoj povratak na velike i male ekrane.

Njegova prva filmska uloga u tri godine bit će u talijanskom filmu The Man Who Drew God (L'uomo che disegnò Dio) u režiji glumca Franca Nera koji je glumio Djanga u istoimenom vesternu Sergija Corbuccija iz 1966. godine, te 1987. u Django Strikes Again Nella Rossatija. Spacey će glumiti policijskog detektiva uz Nerovu suprugu, Oskarovku Vanessu Redgrave.

"Jako sam sretan što je Kevin pristao sudjelovati u filmu. Smatram ga odličnim glumcem i jedva čekam početak produkcije", rekao je Nero za ABC News.

Podsjetimo, Spacey je bio jedan od prvih holivudskih zvijezda koji je pao tijekom #MeToo pokreta prije četiri godine, a optužilo ga je preko 20 mladih glumaca za seksualni napad i uznemiravanje dok je bio na poziciji kreativnog direktora The Old Vic kazališta od 1995. do 2013. godine u Londonu. Glumac dosad nema nijednu službenu presudu, ali Scotland Yard još protiv njega ima otvorene neke slučajeve.

Spaceyeva karijera više praktički ne postoji jer su ga se s prvim optužbama odrekle sve produkcijske kuće, primjerice Netflix mu je odmah otkazao suradnju na seriji Kuća od karata u kojoj je više sezona glumio beskrupuloznog političara Franka Underwooda. Iako je službeno ostao bez te uloge, Spacey je u više navrata snimio kratke videe u Underwoodovom stilu koji su bili objavljeni na Twitteru. Posljednja uloga u kojoj smo ga mogli gledati bila je ona u biografskoj triler drami Klub milijardera koja je doživjela fijasko na kino blagajnama.

Nerov film The Man Who Drew God u produkciju bi trebao krenuti 5. listopada ove godine, a u središtu radnje bit će uspon i pad slijepog umjetnika koji ima neobičan dar izrade nevjerojatnih portreta slušajući samo ljudske glasove.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala