Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dwayne Johnson postaje Krypto the Dog
U najnovijem animiranom filmu "DC League of Super-Pets" popularni će glumac dati glas Supermanovom najboljem prijatelju

Dwayne Johnson postaje Krypto the Dog

Dwayne Johnson se trenutno nalazi usred snimanja DC-jevog igranog film Black Adam, a već u pripremi ima i sljedeći projekt u suradnji s DC-jem: The Rock će svoj glas posuditi Supermanovom psu! Krypto the Super-Dog bit će dio novog animiranog filma DC League of Super-Pets, koji u pripremi ima Warner Bros.

Sam Levine i Jared Stern zajedno će režirati animirani film, u kojem će se Krypto udružiti s letećom mačkom kako bi zaustavili zločine dok je Čovjek od čelika na odmoru. DC League of Super-Pets će biti prvi dugometražni film u kojem će glavnu ulogu imati Supermanov najbolji prijatelj, a film bi se u kinima trebao naći već sljedeće godine!

Iako još nije poznata ostala glumačko-glasovna ekipa, očekuje se kako će se Johnsonu pridružiti i druge velike zvijezde. Film je trenutno u pretprodukciji, ali iz Warner Bros-.a su rekli kako su zadovoljni s napretkom projekta tako da vijesti o ostatku glumačke ekipe i detaljniju radnju filma očekujemo doznati u narednim tjednima.

Johnson će tako sljedeće godine imati dva filma u suradnji s DC-jem koja ćemo imati prilike gledati u kinima. DC League of Super-Pets u kinima se očekuje 20. svibnja dok će Black Adam, u kojem uz njega glume i Noah Centineo, Aldis Hodge, Djimon Hounsou, Marwan Kenzari te Pierce Brosnan, u kina napokon stiži 29. srpnja.

Obožavatelji popularnog glumca ipak neće morati čekati do sljedeće godine da ga gledaju na velikim filmskim platnima jer njegov film Jungle Cruise, u kojem glumi s Emily Blunt, napokon stiže u kina ovog ljeta i to 30. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala