Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Grupa No Doubt opet praši punom parom
Gwen Stefani okupila je ekipu i krenula na put bez novih pjesama, koje će objaviti nakon turneje

Video: Grupa No Doubt opet praši punom parom

PIŠE: Dario Petruševski

Osam godina nakon izdavanja posljednjeg albuma, okupila se grupa No Doubt, a za svoj veliki povratnički nastup odabrali su show Ellen Degeneres, koja je posebno za njih emisiju preselila ispred studija i organizirala im pravi mali koncert. Iste večeri krenuli su i na veliku turneju koja, kako tvrde, nije "tribute projekt", iako nemaju povratnički materijal.
 
 
Iako su novi album trebali izdati još krajem prošle godine, članovi grupe No Doubt bavili su se privatnim životima pa na turneju idu sa starim hitovima poput "Don't Speak", "Just a Girl", "Hey Baby"... Krivicu za kašnjenje novog albuma preuzela je Gwen Stefani, kojoj je druga trudnoća itekako poremetila poslovne planove. "Moj plan je bio da zatrudnim i snimim album. Umjesto pisanja, žderala sam cijelo vrijeme", priznala je pjevačica i dizajnerica koja je prije tri godine izdala posljednji solo album.
 
 
"Majčinstvo mi dopušta neke stvari poput sastanaka kod kuće, pa mi je zaista pao kamen sa srca kad smo prestali s pritiscima za novi album. Ipak, upravo idem na sastanak o novoj kolekciji torbica, to je nešto što me iznimno veseli. Počela sam ih izrađivati prije pet godina, čisto iz zabave, a pogledajte gdje smo sad", rekla je Gwen Stefani i dodala kako nove aktivnosti grupe nemaju veze s "oživljavanjem devedesetih". 
 
 
Pjevačica, naime, svoj bend ne vidi kao predstavnike tog zvuka, iako im se najveći hit "Don't Speak" dogodio 1996. godine. "Imamo mi još puno toga za reći", zaključuje i dodaje kako će kreativnu blokadu, zbog koje novi album kasni, riješiti živim nastupima. Razularena publika koja napamet zna doslovno sve njihove pjesme svakako će joj pomoći u pisanju novih, pa bi No Doubt novi album trebali izdati do kraja ove godine - ako Gwen opet ne zatrudni ili joj nešto drugo začepi kreativne pore.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala