Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 22.5.
Uz odlične filmove (TV premijera "Kingsman: Zlatni krug") svakako se ističe finale ovogodišnjeg Eurosonga

TV Preporuke dana – Subota 22.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Rotterdam: Izbor za pjesmu Eurovizije 2021., HTV 1 u 21 sat
Velika završnica ovogodišnjeg 65. natjecanja za pjesmu Eurovizije održava se kao i poluzavršnice u Ahoy Areni, a kroz zabavni program gledatelje vode glumica i voditeljica Chantal Janzen, pjevačica i voditeljica Edsilia Rombley i pjevač, voditelj i nizozemski komentator Eurosonga Jan Smit te beauty blogerica i YouTube zvijezda Nikkie de Jager.

Ekspedicija sa Steveom Backshallom, HTV 2 u 21:45 sati
Vidjet ćemo što se događalo iza kulisa, rad snimatelja i logistiku, dakle sve što je omogućilo snimanje pet ekspedicija Stevea Backshalla. Ekipa se otputila u nepoznato i zajedničkim trudom ova epska putovanja donijela na male ekrane.

FILMOVI

Poslije sumraka, Doma TV u 19:55 sati
Max Burdett i njegova pomagačica Lola su majstorski kradljivci koji se povlače na Rajski otok na Bahamima nakon još jednog uspjeha. Međutim, FBI-ev agent koji je posljednjih sedam godina proveo neumorno tražeći Maxa, ne želi vjerovati u njihovo povlačenje i miran život.

Kingsman: Zlatni Krug, RTL u 20 sati
U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sjedište bude uništeno, njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obje agencije osnovane.

Dan kad se Zemlja zaustavila, HTV 2 u 20:05 sati
Moderna verzija kultnog SF klasika iz 1951. sa Keanu Reevesom u ulozi dobroćudnog izvanzemaljca Klaatua. Film je režirao Scott Derrickson, a od ostalih uloga treba spomenuti oskarovku Kathy Bates i Johna Cleesea.

Pravednik 2, Nova TV u 21:15 sati
Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik upušta se u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama, a možda čak i sebi ravnima.

Zakon noći, Doma TV u 21:35 sati
Radnja filma nastalog prema istoimenoj knjizi Dennisa Lehanea odvija se u doba prohibicije i prati uspon Joea Coughlina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike.

Riddickove kronike, RTL u 22:30 sati
Nakon što je izbjegao nasilno odvođenje s planeta na kojem se godinama skrivao, furijanski odmetnik Riddick ukrade svemirsku letjelicu i krene prema planetu Helion Prime. Ondje provali u kuću svog starog poznanika koji je jedini znao gdje je nestao nakon što su obojica preživjela čudovišta s Planeta tame. No, imam nije izdao Riddicka već ga očajnički želi uključiti u borbu protiv invazije rase Nekrozora koja prijeti čovječanstvu u cijelom svemiru.

Sherlock Holmes, Nova TV u 23:40 sati
Uz vlastite ubojite vještine te legendarni intelekt, Holmes će se upustiti u bitku kao nikad do sada kako bi zaustavio opasnog neprijatelja i otkrio smrtonosnu urotu koja prijeti uništenjem države.

Klub boraca, HTV 3 u 23:40 sati
Narator je izmučen životom bez smisla i budućnosti, karijerom u tvrtki i potrošačkom kulturom na koju je njegova generacija osuđena. Vraćajući se s poslovnog puta u avionu upozna karizmatičnog istomišljenika Tylera Durdena s kojim se sprijatelji i osnuje tajni novi klub u kojem mladi poput njih dobivaju šansu brutalnim međusobnim borbama ispoljiti frustracije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala