Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Velike promjene stižu u Hotel Transilvaniju!
Četvrti dio dovodi nam Drakulu i ekipu posljednji put, a što nas u njemu očekuje možete vidjeti u zabavnom traileru

Velike promjene stižu u Hotel Transilvaniju!

Foto: YouTube

Sony je objavio službeni trailer za četvrti, ujedno i posljednji animirani film Hotel Transilvanija!

Najnoviji nastavak naziva Hotel Transylvania: Transformania vraća nas kod Drakule i ekipe, a sve će poći po zlu kad se Van Helsingova posebna palica Monsterfication Ray otme kontroli pa zbog nje svi ostanu bez svojih moći. Ekipa se mora nositi sa svojom ljudskosti i kreće na avanturu diljem svijeta kako bi pronašli lijek dok nije prekasno.

Osim što ćemo u najnovijem filmu šašavu ekipu gledati u nešto drugačijem izdanju, novost jest i kako Adam Sandler ovaj put nije posudio glas Drakuli, kao u prethodna tri filma. Umjesto njega u originalnoj, engleskoj verziji glas je Drakuli posudio Brian Hull, što nije slučajnost jer je Sony već testirao kako će publika reagirati na njega. Hull je probno posudio glas Drakuli u kratkom animiranom filmu Monster Pets i kako ga je publika pozitivno prihvatila tako su sa sigurnošću mogli nastaviti suradnju.

Osim glasa glavnog lika došlo je do promjene redatelja pa tako redatelj prethodna tri filma Genndy Tartakovsky nije režirao četvrti već samo napisao scenarij, a režiju potpisuju Jennifer Kluska i Derek Drymon.

Ostalim likovima glasove su posudili poznata imena kao što su Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Brian Hull, Asher Blinkoff, Brad Abrell, Fran Drescher, Jim Gaffigan i Molly Shannon.

Prvi Hotel Transilvanija oduševio nas je prije skoro 10 godina kad je u studenom 2012. stigao u kina te postao veliki hit i zaradio 358 milijuna dolara. Avanture Drakule i ekipe nastavile su se tri godine kasnije u filmu Hotel Transilvanija 2 koji je zaradio skoro 475 milijuna dolara, a treći film podnaslova Praznici počinju! bio je još veći hit 2018. godine sa zarađenih 528 milijuna dolara diljem svijeta. Četvrti film, Transformania, već će se tradicionalno u kinima naći tri godine nakon prethodnika.

Hotel Transylvania: Transformania u kinima očekujemo 23. srpnja!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala