Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dobar start za novo poglavlje iz Slagalice strave
Nešto slabije je u Americi prošao akcijski triler "Oni koji mi žele smrt" s Angelinom Jolie

Dobar start za novo poglavlje iz "Slagalice strave"

Foto: YouTube

U američka kina došla su dva nova jaka naslova, a samo je jedan ostvario solidan uspjeh s obzirom na aktualnu pandemiju koronavirusa.

U kinima diljem svijeta tako se konačno (trebao je još u svibnju prošle godine) našao horor Spiral: From the Book of Saw iliti kod nas preveden kao Spirala straha: Novo poglavlje Slagalice strave, reboot mnogima omiljene franšize Slagalica strave.

Spirala straha u Sjevernoj Americi prvi je vikend zaradila 8,7 milijuna dolara što je sasvim dobar početak tijekom pandemije, iako se očekivao nešto jači start. U ostatku svijeta zaradio je još 3,3 milijuna dolara što ukupno iznosi 12 milijuna, a budžet mu je bio oko 20 milijuna dolara.

Veteran originalne franšize Darren Lynn Bousman režirao je Spiralu straha u kojoj glavne uloge imaju Chris Rock, Max Minghella i Samuel L. Jackson kao policajci koji preuzimaju istragu ubojstava koja stravično podsjeća na nekadašnja ubojstva Jigsawa. Spirala straha i kod nas se prikazuje od četvrtka, 13. svibnja.

Drugi jaki naslov jest akcijski triler Angeline Jolie Those Who Wish Me Dead iliti Oni koji mi žele smrt koji nije uspio probuditi kino dvorane diljem Sjeverne Amerike u kojima je protekli vikend zaradio samo 2,8 milijuna dolara.

I dok neki slabiji start opravdavaju istovremenom premijerom na streamingu HBO Max, lošiji uspjeh nije se dogodio drugim Warner Bros. naslovima kao što su Godzilla vs. Kong i Mortal Kombat jer su oba filma ostvarila sasvim pristojnu zaradu u kinima diljem svijeta. Nedostatak uspjeha opravdava se i time što nije bio dovoljno reklamiran, te što se ovakav žanr, akcijski triler, zadnje vrijeme neprestano nudi u kinima pa je možda došlo do zasićenja.

Taylor Sheridan režirao je Oni koji mi žele smrt prema hit romanu Michaela Koryte, a prati tinejdžera koji svjedoči ubojstvu oca te odlazi u bijeg uz pomoć stručnjakinje za preživljavanje u divljini Hannah (Angelina Jolie) čiji će zadatak postati zaštita dječaka. Ubojice su zapalili šumu, a Hannah i dječak moraju preživjeti smrtonosni požar i nadmudriti ubojice

Film Oni koji mi žele smrt u našim kinima igra od 6. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala