Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 16.5.
Uz novu epizodu zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" na većini kanala dominiraju izvještaji s lokalnih izbora

TV Preporuke dana – Nedjelja 16.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato All stars, Nova TV u 20 sati
Ove nedjelje očekuje nas joj jedna plejada sjajnih nastupa natjecatelja koji će dati sve od sebe da nas zadive i zabave u novom izdanju showa. Ne propustite nevjerojatne i zabavne nastupe i transformacije osmero all stars kandidata!

Lokalni izbori HRT, HTV 1 od 20 sati (ranije i u 18 sati)
Uz troje voditelja - Zrinku Grancarić, Mislava Togonala i Damira Smrtića te stručne analitičare.

Lokalni izbori RTL, RTL od 22 sata

Lokalni izbori Nova TV, Nova TV od 22:30 sati
Saša Kopljar i Marija Miholjek kao voditelji Dnevnika te Sabina Tandara Knezović i Ivana Brkić Tomljenović kao voditeljice specijalnih emisija; zanimljivi gosti, stručni sugovornici i politički komentatori.

FILMOVI

Batman: Početak, Doma TV u 19:55 sati
Kao dječak Bruce Wayne užasnuto je gledao kako njegove roditelje milijunaše netko ubija pred njim, no priliku da osveti smrt svojih roditelja sudbina mu je okrutno oduzela. Bježeći na istok, gdje traži savjet od opasnog, ali časnog vođe kulta nindža poznatog kao Ra's Al-Ghul, Bruce se vraća u svoj sada propali Gotham City, preplavljen organiziranim kriminalom i drugim opasnim pojedincima koji manipuliraju sustavom.

Pad Londona, RTL u 20 sati
Nastavak svjetskog hita Pad Olimpa. Tajni agent Mike Banning je ponovo preuzeo zaštitu predsjednika Sjedinjenih američkih država, ali ovoga puta u Londonu. Povod posjete Londonu je sprovod britanskog Premijera koji je umro pod čudnim okolnostima.

L.A. povjerljivo, HTV 1 u 20:10 sati
Los Angeles 50-ih godina prošlog stoljeća. Tri potpuno različita policajca tragaju za istinom, svaki na svoj način. Ed Exley, zlatni dečko policije spreman je na sve kako bi napredovao, Bud White spreman je zaobići pravila zbog pravde, ali rijetko uspijeva kontrolirati svoju nasilnu stranu, Jack Vincennes uvijek je u potrazi za slavnima i lakom zaradom, sve dok ga savjest ne natjera da se pridruži Exleyju i Whiteu.

Besmrtno oružje, RTL 2 u 20:15 sati
Detektivi Jack Colt i Wes Luger svakodnevno se susreću s opasnostima u vidu psihotičnih zločinaca, zavodljivih žena i smrtonosnih pirana, u ovoj urnebesnoj policijskoj parodiji serijala Smrtonosno oružje.

Indiana Jones i ukleti hram, Doma TV u 22 sata
Profesor, arheolog i legendarni junak poznat kao Indiana Jones ponovno se vraća u akciju u svojoj najnovijoj pustolovini. Ovaj put se udružuje s pjevačicom u noćnom klubu Wilhelminom 'Willie' Scott i 12-ogodišnjim dječakom po imenu Short Round. Završe u malom siromašnom indijskom selu, čiji seljani vjeruju da je zao duh odveo svu njihovu djecu nakon što je ukraden sveti dragi kamen.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala