Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 15.5.
Pred nama je odlična filmska subota iz koje se izdvaja TV premijera animiranog hita "Coco i velika tajna"

TV Preporuke dana – Subota 15.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 15. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Ekspedicija sa Steveom Backshallom, HTV 2 u 21:45 sati
Pobliže ćemo upoznati vrhunske timove koji stoje iza prvih pet ekspedicija Stevea Backshalla.

Luther, HTV 2 u 22:40 sati
Četvrta sezona serije sa Zlatnim globusom nagrađenim Idrisom Elbom u glavnoj ulozi. Kad pakosno inteligentan ubojica ostavi trag trupala, ali nikakvu naznaku svog identiteta, Luther se vraća na posao gdje ga čeka najpotresniji slučaj u karijeri.

FILMOVI

Čuvari zakona, Doma TV u 19:55 sati
Akcijski triler nastavlja se na veliki hit Andrewa Davisa Bjegunac kroz lik saveznog šerifa Sama Gerarda i njegova glumačkog interpreta T. L. Jonesa.

Coco i velika tajna, RTL u 20 sati
Inspiracija ove nježne i zabavne animacije pronađena je u meksičkom prazniku Dana mrtvih te je zasluženo obasipana lovorikama zbog animacije, glasovnih izvedbi, glazbe, dirljive priče, ali i zbog poštovanja koji je film pokazao prema meksičkoj kulturi.

Armstrong, HTV 2 u 20:05 sati
Od djetinjstva provedenog na selu u Ohiju preko zračnih okršaja u Koreji do prvih koraka na Mjesecu - i neželjenog statusa zvijezde. Priča je to o šutljivom, odlučnom čovjeku koji je postao avijatičar, astronaut, suprug, otac i suzdržani junak.

Legende u Vegasu, HTV 1 u 20:10 sati
Četiri velike holivudske zvijezde Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman i Kevin Kline pojavljuje se u glavnim ulogama u komediji o starim prijateljima koji odluče održati momačku večer za pamćenje. Lokacija - Las Vegas.

Otete, RTL u 22 sata
Nakon što je dečko nogira uoči njihova odlaska na egzotični odmor, impulzivna sanjarka Emily Middleton nagovori svoju ultraopreznu majku Lindu da otputuje s njom, što dovede do neočekivanih posljedica. Potpune suprotnosti, Emily i Linda uviđaju da će jedino ako riješe svoje nesuglasice kao majka i kći uspjeti pobjeći iz divlje i urnebesne pustolovine u džungli u kojoj su se našle.

Legenda o Tarzanu, Nova TV u 22:05 sati
Prošlo je mnogo godina otkako je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu. Greystoke već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima.

Kuća od stakla, Doma TV u 22:15 sati
U najtežim trenucima svog života, primili su nemjerljivu pomoć od ljudi kojima bi trebali biti iznimno zahvalni. Ali, stvari nisu onakve kakvima se čine na prvi pogled pa će dvoje mladih morati dobro promisliti tko zaslužuje njihovo povjerenje.

Vrijeme ubijanja, HTV 1 u 22:30 sati
Sudačka drama i borba za pravdu usred zapaljenih strasti i rasnih predrasuda. U gradić na Missisipiju rasna podvojenost kulminira uz teror Ku KLux Klana, marševe aktivista, medijsko ludilo i brutalne nerede. Dvoje mladih pravnika odlučuje spasiti oca kojeg su osudili na smrt jer se osvetio za zlostavljanje svojeg djeteta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala